Menu
  1. Αρχική
  2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
  3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
  6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
    2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
  8. ΘΕΜΑΤΑ
  9. ΝΕΑ
  10. VIDEOS
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Εξοπλισμός

Καταγράφονται οι εταιρίες που προμηθεύουν τον εξοπλισμό για πραγματοποίηση του αγαπημένου μας σπορ. Είναι χωρισμένες σε δύο κατηγορίες. Τις εταιρίες ελληνικών συμφερόντων που παράγουν καταδυτικό εξοπλισμό και τις εταιρίες που εισάγουν και διανέμουν στην Ελλάδα προϊόντα του εξωτερικού.

Παρουσίαση: Στολή Pathos Medi

Tου Χρήστου Γιανέλλη

Παρουσίαση: Στολή Pathos Medi

Μια νέα στολή από την εταιρία PATHOS έρχεται να «ταράξει τα νερά» και ακούει στο όνομα MEDI.

Η PATHOS MEDI είναι μια πλήρης ανατομική στολή, κατασκευασμένη από ξυρισμένο νεοπρέν SHEIKO εσωτερικά και λύκρα παραλλαγής εξωτερικά, με πολύ ανθεκτικές ραφές στις ενώσεις και διπλά εφαρμοσμένο στρώμα κόλλας. Διαθέτει ενισχύσεις σε στήθος αγκώνες και γόνατα, κάτι που την καθιστά ιδανική για… σκληρή χρήση.

Δοκιμάζοντας την στη θάλασσα διαπιστώσαμε ότι παρόλο που μιλάμε για στολή με έτοιμο πατρόν, ήταν πάρα πολύ άνετη χάρη στην μεγάλη ελαστικότητά της και το νούμερο που είχαμε επιλέξει (Μ) το οποίο προορίζεται για άτομο 1,70-1,80 και 70-75 κιλά, μας έκατσε «κουτί».

Κάτι άλλο που μας άρεσε πολύ ήταν η όμορφη και προσεχτικά σχεδιασμένη παραλλαγή δημιουργημένη από την ομάδα της PATHOS και εμπνευσμένη από το Epinephelous Malabaricus (Malabar Grouper). Μια παραλλαγή που ταίριαξε απόλυτα με τα χρώματα του Μεσογειακού βυθού, εξού και το όνομα MEDI WHETSHUIT.

Τα 6,5 χιλιοστά της στολής μας κράτησαν κάτι παραπάνω από ζεστούς, ακόμα και μετά από πολλές ώρες ψαρέματος με στατικά καρτέρια, μια τεχνική που όπως ξέρουμε, λόγω της αδράνειας του σώματος και της έλλειψης δράσης, δεν σε κρατάει ιδιαίτερα ζεστούς.

Η στολή διατίθεται σε 3,0- 5,0 και 6,5 χιλιοστά, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και σκέτο σακάκι σε πάχος 8,0 χιλιοστά.

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print

Back To Top