Menu
  1. Αρχική
  2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
  3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
  6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
    2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
  8. ΘΕΜΑΤΑ
  9. ΝΕΑ
  10. VIDEOS
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Φυσικά & Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Γνωρίστε τα φυσικά αλλά και τα ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορείτε να προμηθευτείτε τον εξοπλισμό σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εδώ θα μπορείτε να βλεπετε τις καθημεριαση.νές προσφορές που θα κάνουν τς αγορές σας διασκέδ

Παγκόσμιο Ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης από την ALICE MODOLO, στις Μπαχάμες (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO).

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Παγκόσμιο Ρεκόρ ελεύθερης κατάδυσης από την ALICE MODOLO, στις Μπαχάμες (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO).

Στις 18 Ιουλίου 2021, η Γαλλίδα Alice Modolo, έκανε μια βουτιά που άλλαξε τη ζωή της. Την πέμπτη ημέρα του παγκοσμίου φήμης διαγωνισμού ελεύθερης κατάδυσης Vertical Blue, η Alice Modolo έγινε η πρώτη Γαλλίδα που πέτυχε ποτέ παγκόσμιο ρεκόρ στο άθλημα της άπνοιας. Η κατάδυση των 95 μέτρων της Modolo κράτησε τρία λεπτά και 12 δευτερόλεπτα στην κατηγορία των Bi-Fins (διπλά πέδιλα) σταθερού βάρους (CWTBF).

«Είμαι πολύ χαρούμενης που είμαι η πρώτη Γαλλίδα που πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ!» αναφώνησε η ξανθή ελεύθερη δύτρια, «Στη Γαλλία, τα πάντα στην ελεύθερη κατάδυση αφορούσαν τους άνδρες, αλλά ίσως τώρα θα συνειδητοποιήσουν ότι και οι γυναίκες είναι επίσης δυνατές, ικανές, που έχουν τόσα πολλά να προσφέρουν. Μπορούν να μάθουν πολλά από εμάς. Είμαι τόσο περήφανη για όλα όσα έχουν πετύχει οι γυναίκες της ελεύθερης κατάδυσης. Είναι τιμή μου να ακολουθώ τα βήματα της Alenka Artnik, που κατείχε αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ με διπλά πτερύγια πριν από εμένα ».

Η Alice Modolo αποφάσισε πρόσφατα να απομακρυνθεί από το επάγγελμά της ως οδοντίατρος, για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προπόνηση και την ελεύθερη κατάδυση και φαίνεται ότι η απόφαση της αυτή απέδωσε.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη - δεν μπορώ να το πιστέψω!» αναφώνησε η Μοντολό. Με απόλυτη ακρίβεια και ηρεμία, η Modolo έκανε το δύσκολο κατόρθωμα να φαίνεται εύκολο, (αν και ήταν στην πραγματικότητα μια προσωπική καλύτερη απόδοση και για εκείνη).

"Όταν συνειδητοποιείς ότι πετυχαίνεις κάτι πολύ τεράστιο είναι απίστευτο. Η ζωή μπορεί να αλλάξει σε ένα δευτερόλεπτο!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO TOY ΡΕΚΟΡ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ.

ΚατηγορίαΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ
Print
Back To Top