Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Περιοδικό Βυθός : Νέο Τεύχος

Διαβάστε το νέο τεύχος του αγαπημένου σας περιοδικού.

Νο 296_D4

Ένας ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ξεκινά! NATEX by the SEA.

24/25/26 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Μετά από πολύμηνη απουσία οι επισκέπτες της NATEX, της απόλυτης θαλασσινής εμπειρίας, δίνουν το ραντεβού τους το Σεπτέμβρη, στην έκθεση NATEX by the Sea. H θαλασσινή αγορά ξεκινά δυναμικά και υποδεχόμαστε τους λάτρεις της θάλασσας σε ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΩΡΟ 12.000 τ.μ., χωρίς περιορισμούς, για καινούργιες εμπειρίες, στα περίπτερα των εκθετών, με την δυνατότητα ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΚΑΦΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ στη θάλασσα. Δωρεάν Parking 2.000 θέσεων.

NATEX by the SEA
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΡΒΕΡΗ - ΤΗΛ: 210 7223168, www.NatexMedia.gr / info@varveris.gr


Λαστιχοβόλο MEANDROS STING Open - Complete

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Λαστιχοβόλο MEANDROS STING Open - Complete

Το STING της MEANDROS είναι ένα ποιοτικό σύνολο και ανήκει στην οικονομική σειρά όπλων της εταιρείας. 

Όπως μας είπε ο κος Πέτρος Κουτσογιώργος η εταιρία ξεκίνησε ανάποδα, από ότι κάνουν συνήθως οι περισσσότεροι. Πρώτα έβγαλε στην αγορά την καλύτερη σειρά λαστιχοβόλων και μετά έφτιαξε την οικονομική της σειρά.

Το STING είναι ένα ποιοτικό σύνολο και ανήκει στην οικονομική σειρά όπλων της εταιρείας. 

Έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί τόσο για αρχάριους, εξελισσόμενους  υποβρυχίους κυνηγούς, όσο και για αρκετά έμπειρους και συγχρόνως απαιτητικούς χρήστες που ψαρεύουν στην ακτογραμμή, σε τρύπες, και γενικά σε βραχώδεις βυθούς. Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία σε όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν ένα ποιοτικό σύνολο σε επίπεδο κατασκευής, εύχρηστης λειτουργίας και βαλλιστικών επιδόσεων. Προσπέρνα προβλήματα και αδυναμίες όπως ανάκρουση, παραμορφώσεις, πλευστότητα, ή μακρόχρονη αξιόπιστη και άριστη λειτουργία μηχανικών μερών κ.α.

Υποστηρίζεται από την διεθνώς κορυφαία λαβή LEADER, (έκδοση pacific), ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ με αντιολισθητικό ανατομικό grip, νέο τακούνι όπλισης με αρίστη σκοπευτική εικόνα.

Επίσης προηγμένος ανεστραμμένος μηχανισμός σκανδάλης, συστήματος pin roller με inox κασέτα και συνθετικά τα υπόλοιπα κύρια μέρη του μηχανισμού για ελάχιστο βάρος, με ευαίσθητη σκανδάλη αποκομμένη από την κασέτα που δίνει +9,5 cm παραπάνω μήκος όπλισης, καθώς και αμφιδέξια μηχανική πλευρική σχοινοπιάστρα.

Έχει οδηγό μειωμένων τριβών, μικροθάλαμους water balance, αμφιδέξιοθς εκτροπείς νήματος, οπή πολλαπλής χρήσης, κ.α.

Η πολυεδρική σωληνωτή του κάνη είναι αλουμινίου αεροναυπηγικού κράματος, με ενσωματωμένο οδηγό βέργας υδρολίσθησης, μειωμένων τριβών ειδικού σχήματος V, που προσδίδει ακαμψία με ελάχιστο βάρος θετικής πλευστότητας +3,73 gr/cm. Προστασία ανοδίωσης. Το πάχος του τοιχώματος της κάνης περιμετρικά για μεγαλύτερη ακαμψία, είναι ανισοπαχές (1.00 mm -1,45mm ανάλογα με το σημείο καταπόνησης) υπερτερώντας των υπολοίπων.

Στην βάση του προσαρμόζονται εύκολα όλα τα μουλινέ της εταιρείας.
Παράγεται σε μήκη 60, 75, 85, 95 cm.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε:

DivePlus Ltd – MEANDROS Sub
6942 486328, +359 878895766

info@meandros-sub.com

ΚατηγορίαΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ
Print
Back To Top