Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022

Περιοδικό Βυθός : Νέο Τεύχος

Διαβάστε το νέο τεύχος του αγαπημένου σας περιοδικού.

ΣΤΟΛΗ PATHOS ULTRA - ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Του Χρήστου Γιαννέλη

ΣΤΟΛΗ PATHOS ULTRA - ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Όταν φόρεσα για πρώτη φορά την νέα στολή της Pathos με την ονομασία Ultra, πραγματικά δεν πίστευα ότι αυτή η στολή δεν φτιάχτηκε ειδικά για εμένα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του εξοπλισμού του υποβρύχιου κυνηγού είναι αναμφισβήτητα η στολή. Αυτή είναι που θα μας κρατήσει ζεστούς και θα μας προστατεύσει σε πολύωρα ψαρέματα, ανεξαρτήτως εποχής. Θέλουμε λοιπόν η στολή μας να διαθέτει κάποιες σταθερές προδιαγραφές και από εκεί και πέρα σχεδόν πάντα, θα παρέμβουμε και εμείς με τις δικές μας προσωπικές πινελιές έτσι ώστε να την κάνουμε να έρθει ακόμα πιο κοντά στις δικές μας ξεχωριστές ανάγκες.

Η Pathos Ultra λοιπόν σας λέω με βεβαιότητα, ότι δεν χρειάζεται καμία απολύτως παρέμβαση.

Με αυτή τη στολή η εταιρία πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της, φροντίζοντας να φτάσει στον υποβρύχιο κυνηγό ένα προϊόν το οποίο όχι μόνο θα του προσφέρει όλα όσα θέλει, αλλά ακόμα περισσότερα τα οποία ούτε καν τα είχε σκεφτεί.

Η Ultra είναι κατασκευασμένη από το νέο υλικό sheiko Y. Είναι ένα υλικό που προσφέρει πολύ καλή θερμομόνωση, απίστευτη ελαστικότητα και άνεση και ταυτόχρονα πολύ μικρές μεταβολές στην πλευστότητα κατά την διάρκεια βαθιών βουτιών.

Λείο νεοπρέν εξωτερικά για κορυφαία υδρολίσθηση και ξυρισμένο εσωτερικά και ραφές κολλημένες με κόλλα φιλική προς το περιβάλλον.

Το σακάκι της στολής είναι συνδυασμένο με κομμάτια από lycra σε μέση και στήθος. Φυσικά αυτά δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο, αλλά απολύτως χρηστικά. Το επιστήθιο είναι κατασκευασμένο από νεοπρέν 7 χιλιοστών και αντιολισθητικό λάστιχο, έτσι ώστε να οπλίζουμε άνετα το ψαροτούφεκό μας, ενώ το κομμάτι που περιβάλλει την μέση με τις λεπτομέρειες επίσης από αντιολισθητικό λάστιχο, βοηθάει στο να μην γλιστράει η ζώνη βαρών, καθώς και επίσης να μην γλιστράμε όταν καθόμαστε στο σκάφος.

Μια άλλη πολύ σημαντική καινοτομία της Ultra είναι ότι στην κουκούλα του σακακιού και συγκεκριμένα στο μέρος των αυτιών, έχει προνοηθεί η αποφυγή του φαινομένου του «βεντουζαρίσματος» και για αυτό το λόγο, το σημείο αυτό είναι κατασκευασμένο από lycra.

Τα μοναδικά όμως χαρακτηριστικά της Ultra δεν σταματάνε εδώ.

Η Pathos φρόντισε να εξοπλίσει την στολή της με ενισχύσεις σε γόνατα και αγκώνες κατασκευασμένες από supratex, κάτι που καθιστά τα συγκεκριμένα αυτά ευαίσθητα μέρη της στολής, ανθεκτικά στα σχισίματα και τις γρατζουνιές.

Τα λευκά και κόκκινα γραφικά της στολής, πέρα από ότι την κάνουν απίστευτα όμορφη, χρησιμεύουν και στο να γίνεται πιο εύκολα ο εντοπισμός του δύτη που την φοράει, ειδικά στην πλάτη που το λογότυπο καλύπτει μεγάλο μέρος αυτής.

Τέλος, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι παρόλο που πρόκειται για μια στολή με σταθερά νούμερα εμπορίου, το πατρόν της και ο σχεδιασμός της είναι τόσο προσεγμένα που θα νομίζετε ότι φοράτε μια στολή κατά παραγγελία.

Όλα τα παραπάνω κάνουν την Ultra να είναι η καλύτερη στολή που έχετε φορέσει ποτέ.

Το σακάκι είναι διαθέσιμο σε 5 και 7 χιλιοστά και το παντελόνι σε 5 χιλιοστά.

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top