Menu
  1. Αρχική
  2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
  3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
  6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
    2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
  8. ΘΕΜΑΤΑ
  9. ΝΕΑ
  10. VIDEOS
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Νέο Τεύχος

Διαβάστε το νέο τεύχος του αγαπημένου σας περιοδικού.

Η Demka ξανά στην αγορά!

Του Νίκου Ρακιτζή

Η Demka ξανά στην αγορά!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι αναλαμβάνουμε εφεξής αποκλειστικά την παραγωγή και διάθεση των κορυφαίων προϊόντων υποβρύχιας αλιείας DEMKA με την γνωστή τεχνογνωσία, τεχνολογία και μεθοδολογία και με την ίδια επιστημονικά τεκμηριωμένη απαράμιλλη ποιότητα, αντοχή, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Αισθανόμενοι το βάρος της κληρονομιάς του ονόματος, που για 40 χρόνια έγραψε ιστορία πρωτοπορίας στην ποιότητα και την καινοτομία, αποτέλεσε και αποτελεί πρότυπο αναφοράς και τοποθέτησε την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις του κλάδου διεθνώς, υποσχόμεθα να εργαστούμε με την ίδια αγάπη και φροντίδα για τον ψαροτουφεκά και την υποβρύχια αλιεία.

Πέτρος Κουτσογιώργος

Γενικός Διευθυντής - Meandros Sub


 

Μιλώντας με τον κο Κουτσογιώργο μας ενημέρωσε ότι η επαναδραστηριοποίηση στην αγορά, θα ξεκινήσει με τα φημισμένα λάστιχα της εταιρίας, θα ακολουθήσουν οι βέργες και μετά μια πλήρης σειρά ανταλλακτικών για τα χιλιάδες ψαροτούφεκα της Demka, που κυκλοφορούν ακόμα στην αγορά. Σίγουρα αυτό θα είναι μόνο η αρχή, μιας και υπάρχουν πολλά σχέδια για την ιστορική εταιρία με τους τόσο φανατικούς φίλους.

ΚατηγορίαΝΕΑ
Print
Back To Top