Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Περιοδικό Βυθός : Νέο Τεύχος

Διαβάστε το νέο τεύχος του αγαπημένου σας περιοδικού.

Νο 296_D4

NATEX by the SEA.

Η γιορτή της θάλασσας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία!

25/26/27 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Μετά από πολύμηνη απουσία οι επισκέπτες της απόλυτης θαλασσινής εμπειρίας, είχαν την ευκαιρία να δώσουν το ραντεβού τους ξανά στην έκθεση NATEX by the Sea. H θαλασσινή αγορά ξεκινά δυναμικά και χιλιάδες φίλων της θάλασσας, επισκέφθηκαν τα περίπτερα των εκθετών, και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Σκάφη αλλά και Ψαρευτικό Εξολισμό στην θάλασσα. 

 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: YAMAHA 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΡΒΕΡΗ - ΤΗΛ: 210 7223168, www.NatexMedia.gr / info@varveris.gr

 


MARES - Καταδυτικός Υπολογιστής Smart Apnea.

MARES - Καταδυτικός Υπολογιστής Smart Apnea.

Το αναχρονικό «στεγανό ρολόι» του παρελθόντος, έχει αντικατασταθεί από σύγχρονους καταδυτικούς υπολογιστές οι οποίοι δεν κατατάσσονται στον συμπληρωματικό εξοπλισμό (όπως παλιά το ρολόι), αλλά στον κύριο, αποτελώντας ένα από τα πλέον σημαντικότερα μέρη του...

Το σύγχρονο Smart Apnea Mares, διαθέτει ένα πλήθος ενδείξεων για το διάστημα που θα βρίσκεστε στη θάλασσα, κι άλλες τόσες για το χρόνο που θα το φοράτε στη στεριά. Άλλωστε, ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι και ο όμορφος sportive σχεδιασμός του, που αν μη τι άλλο, δηλώνει παράλληλα και την καταδυτική ταυτότητα αυτού που το φοράει στον καρπό του...

Το πρώτο «πακέτο» που στο κύκλο μας το κάνει περιζήτητο, είναι η μεγάλη ανθεκτικότητα του στις καταπονήσεις, η απίστευτη χρηστικότητα του στο νερό, κάτι που θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, η πολύ χαμηλή τιμή του σε σχέση με τα προγράμματα και την «επωνυμία του» και τέλος η διετής εγγύηση που το συνοδεύει από το εργοστάσιο της Mares.

Το δεύτερο πακέτο αφορά τις παροχές, οι οποίες φτάνουν σε σας μέσα από την οθόνη του σαν πληροφορίες και εδώ κάπου αρχίζει να διαφαίνεται και η χρηστικότητα που ανέφερα προηγουμένως.

Στη «βράση κολλάει το σίδερο»...

Μπαίνοντας στη θάλασσα, με το που βραχεί, δεν χρειάζεται καμία απολύτως ενέργεια από μέρους σας για να γυρίσει ο υπολογιστής σε περιβάλλον νερού και να αρχίσει να επεξεργάζεται τα όποια δεδομένα προκύπτουν...

Στην οθόνη λοιπόν έχουμε ταυτόχρονα τις εξής πληροφορίες:

Α) Θερμοκρασία, την οποία αναπροσαρμόζει μέσω ενός πολύ ευαίσθητου σένσορα, ώστε να μπορεί να καταγράψει γρήγορα αλλαγές. Η θερμοκρασία είναι εμφανής και στο περιβάλλον της στεριάς.
Β) Χρόνος επιφανείας, που ξεκινάει μετά από κάθε ανάδυση. Η πληροφορία αυτή είναι από τις σημαντικότερες που αφορούν την ασφάλεια και την σωστή προετοιμασία στην επιφάνεια, για την επόμενη κατάδυση.
Γ) Αριθμός καταδύσεων, που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή ξέρουμε πόσες βουτιές έχουμε κάνει μέχρι την τελευταία κατάδυση μας.
Δ) Μέγιστο βάθος, τόσο στην κάθε βουτιά, όσο και στη μνήμη, ως η βαθύτερη όσων προηγήθηκαν.
Και τέλος, συνολικός υποβρύχιος χρόνος κάθε βουτιάς, αλλά και ο μεγαλύτερος χρόνος που σημειώσαμε.

Οι ενδείξεις αυτές, το τονίζω, διακρίνονται όλες με ένα κοίταγμα, χωρίς να χρειάζεται να πατάμε συνεχώς κουμπιά και εδώ ακριβώς δικαιολογείται η χρηστικότητά του!

Το Smart Apnea διατίθεται σε δύο χρωματισμούς τους οποίους βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μπορεί να συνδεθεί με ηλεκτρονικό υπολογιστή, για όσους θέλουν να επεξεργαστούν με ησυχία στο σπίτι τους όλο το πλάνο του ψαρέματος, βουτιά προς βουτιά και να βγάλουν μέσους όρους, αλλά και πολλές ακόμη πληροφορίες για το ψαρευτικό αρχείο τους. Για την προστασία της οθόνης από γρατζουνιές, η Mares διαθέτει μεμβράνη. Όσον αφορά τις παροχές, ασφαλώς και δεν είναι μόνο αυτές, απλά δεν ήταν δυνατόν να αναφερθώ σε όλες όσες αφορούν το θαλάσσιο/υποβρύχιο και φυσικό μας περιβάλλον, παρά μόνο τις σημαντικότερες.

 Περισσότερες πληροφορίες & τιμές 

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top