Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Δημοσθένης Βαρβέρης

Δημοσθένης Βαρβέρης

Το 1987 ίδρυσε τον έκθεση ΝΑΤΕΧ με τον τίτλο έκθεση ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ. Ήταν η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για το ψάρεμα, το κυνήγι, την κυνοφιλία, και το ψαροτούφεκο. Το 1993 η έκθεση είχε εντάξει και τα θέματα της κατάδυσης, του κάμπινγκ και του outdoor με τον τίτλο ΚΥΝΗΓΙ, ΨΑΡΕΜΑ, ΚΑΤΑΔΥΣΗ & CAMPING.

Στον εκδοτικό τομέα εξέδωσε το 1990, για πρώτη φορά τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΛΩΝ. Από το 1992 ξεκίνησε η έκδοση των περιοδικών με πρώτο τον ΒΥΘΟ (ψαροτούφεκο). Μετά ακολούθησαν τα περιοδικά ΨΑΡΕΜΑ (ψάρεμα από την ακτή), GREEK DIVER (αυτόνομη κατάδυση), ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ (ψάρεμα από την βάρκα), ΑΡΤΕΜΙΣ (κυνήγι, κυνοφιλία και σκοποβολή) και το 1999 το περιοδικό ΣΚΑΦΟΣ.

Τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος αρθρογραφεί στα περιοδικά ΣΚΑΦΟΣ & ΒΥΘΟΣ.


Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών Υ/Α 2023, με Σκάφη.

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη του Ατομικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών Υ/Α 2023, με Σκάφη.

Για άλλη μια φορά θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, στα φιλόξενα νερά του Πορτοχελίου. Από 4 έως 5 Νοεμβρίου η «αφρόκρεμα» του αγωνιστικού ψαροτούφεκου θα βρίσκεται εκεί για να διαγωνιστεί και να αναδειχθεί ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδας, καθώς και να συγκροτηθεί η Εθνική μας Ομάδα.

Παρουσίαση: Meandros B 32 - full complete Camo

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Παρουσίαση: Meandros B 32 - full complete Camo

Το Β-32 αποτελεί την στιβαρή και πιο εξελιγμένη σειρά οπλών της εταιρείας που ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες απαιτητικών κυνηγών που δεν συμβιβάζονται με κοινά σωληνωτά όπλα.

Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία προς όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν ένα ποιοτικό σύνολο σε επίπεδο κατασκευής, εύχρηστης λειτουργίας και βαλλιστικών επιδόσεων. Μελετήθηκε να προσπέρνα προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζουν τα κοινά σωληνωτά όπλα αλουμινίου ή carbon, όπως έντονη ανάκρουση, παραμορφώσεις, πλευστότητα, η μακρόχρονη αξιόπιστη και άριστη λειτουργία μηχανικών μερών κ.α.υ.

Ανδρέας Κωστανάσιος. Νέο ξεκίνημα, νέο κατάστημα και όχι μόνο.

Μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη

Ανδρέας Κωστανάσιος. Νέο ξεκίνημα, νέο κατάστημα και όχι μόνο.

Ο Ανδρέας Κωστανάσιος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο χώρο του ψαροτούφεκου. Ανήκει στους παλιούς, αυτούς που έθεσαν τις βάσεις του και ξεχώρισαν το ψαροτούφεκο από την μπουκάλα. Ιστορικός συνεργάτης του περιοδικού ΒΥΘΟΣ, μέλος του Γλαύκου, βασικός ομιλητής κάθε χρόνο στην έκθεση ΝΑΤΕΧ, συγγραφέας του βιβλίου ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΨΑΡΟΚΥΝΗΓΟΥ, παραμένει φρέσκος και δημιουργικός χωρίς να έχει περάσει μια μέρα από πάνω του. Όσοι νεώτεροι δεν τον γνωρίζετε μπορείτε να επισκεφθείτε το καινούριο του μαγαζί στον Αγ. Δημήτριο στην Αθήνα (Σουλίου 118, Τηλ 210 9951958) και θα καταλάβετε...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΕΛΟΣ Ο ελεύθερος δύτης στους αγώνες έχει μόνο μια ευκαιρία...

Μιλά στους Δημοσθένη Βαρβέρη & Κωνσταντίνο Τρουπή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΕΛΟΣ Ο ελεύθερος δύτης στους αγώνες έχει μόνο μια ευκαιρία...

... Η λέξη κλειδί είναι «προπόνηση», τόσο σωματική όσο και νοητική. Μέσω της προπόνησης και της σταδιακής αύξησης επιδόσεων και βάθους αποκτά κανείς αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Επίσης, σημαντική είναι και η εμπιστοσύνη προς την ομάδα ασφάλειας που σε περιβάλλει σε κάθε βουτιά..

Καθαρισμός του Αλιευτικού Καταφυγίου Ηρακλείτσας.

Καθαρισμός του Αλιευτικού Καταφυγίου Ηρακλείτσας.

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Υποβρυχίων Αλιέων Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Θρακικού Πελάγους, διοργάνωσε με επιτυχία την δράση καθαρισμού του Αλιευτικού Καταφυγίου Ηρακλείτσας του νομού Καβάλας. Η προσπάθεια στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία μιας και - δυστυχώς - τα απορρίματα ήταν πολλά και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους εθελοντές. Για άλλη μια φορά οι ψαροκυνηγοί παρουσιάζουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, δείχνοντας πόσο ενδιαφέρονται για τη θάλασσα και το περιβάλλον γενικότερα.

Back To Top