Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣMEANDROS

Περιοδικό Βυθός : MEANDROS

DivePlus Ltd
103 James Bourchier  p.c.1407   Sofia - Bulgaria
+359 878895766 
www.meandros-sub.com

info@meandros-sub.com

Η συνεχή ερεύνα & μελέτη πάνω  σε νέες  καινοτόμες  ιδέες  σε συνδυασμό με  τεχνολογία  και  τεχνογνωσία  τελικά  έφεραν   σε  ύπαρξη   νέα καινοτόμα, ποιοτικά, αξιόπιστα και λειτουργικά άριστα προϊόντα. Οι επεμβάσεις αυτές στον εξοπλισμό  επεκταθήκαν αρχικά  σε κύκλο  στενών  φιλών που ολοένα   μεγάλωνε    μέχρι που  το  2008   έκαναν  επίσημα  πια  την  εμφάνιση  τους    στην  ελληνική  αγορά  πρωτοποριακά   προϊόντα  με  καινοτομίες   στη  χρήση  ,σχεδιασμό, συναρμογή και  λειτουργία,  όπως   το μοναδικό   και πρωτοποριακό μουλινέ ΜΙΤΟΣ  που  έγινε και  παραμένει   πρότυπο  μελέτης ,θαυμασμού  και σχεδιασμού.  Επίσης  ως   πρωτοπόροι τολμήσαμε και  κυκλοφορήσαμε για  θερμοπλαστικές  λαβες   άλλων brand   όπως   DEMKA, CRESSI, PICASSO, ROB ALLEN, BEUCHAT……,  after market   ανεστραμμένους   μηχανισμούς  σκανδάλης  με το  καινοτόμο   σύστημα λειτουργίας   ωστήριων  που  καταλύουν   κάθε  χρηστικό  και  λειτουργικό    θέμα  σχετικά  με  τον  μηχανισμό.  Πολύ σύντομα τα προϊόντα  MEANDROS   έγιναν δημοφιλή, απέκτησαν  φανατικούς  χρήστες  σε Ελληνική, αλλά και   διεθνή  αγορά  και  πλέον  είναι  επιλογή  όχι  μονό απαιτητικών  κυνηγών αλλά  και  καταξιωμένων   αθλητών - πρωταθλητών της υποβρύχιας αλιείας.

Με  νέες  πρωτοποριακές ιδέες  στον σχεδιασμό ,την καινοτομία στην λειτουργία, στην συναρμογή, κατασκευή, παραγωγή , και την εμμονή  σε  ποιότητα και  τελειότητα, δημιουργήσαμε  νέες  τάσεις  και  απατήσεις   στην αγορά. Στον  κοινό  νου  κάθε  χρήστη  το  όνομα   MEANDROS    είναι  συνώνυμο ποιότητας ,πρωτοπορίας   και  καινοτομίας.  Πλέον κάποιες  εταιρείες  μας  μιμούνται, άλλοι  μας αντιγράφουν...  Εμείς απλά συνεχίζουμε  να  καινοτομούμε και να  πρωτοπορούμε!!!  Επιλέγεις   MEANDROS  ή αλλιώς  μια  κακή απομίμηση…


Meandros Muzzle Dragon 26mm - 29mm – Oval, για βιδωτά λάστιχα.

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Meandros Muzzle Dragon 26mm - 29mm – Oval, για βιδωτά λάστιχα.

Κεφαλή Dragon, σύγχρονης κομψής πρωτοποριακής minimal σχεδίασης, για βιδωτά λάστιχα με σπείρωμα Μ14 x1.0.

Meandros B32 - (BW) bluewater full complete camo

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Meandros B32 - (BW) bluewater full complete camo

Το B - 32 αποτελεί την στιβαρή και πιο εξελιγμένη σειρά οπλών της εταιρείας που ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις ανάγκες του εξελισσόμενου και τις υψηλές προσδοκίες απαιτητικών κυνηγών που δεν συμβιβάζονται με ημίμετρα σωληνωτά όπλα.

Η Demka ξανά στην αγορά!

Του Νίκου Ρακιτζή

Η Demka ξανά στην αγορά!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι αναλαμβάνουμε εφεξής αποκλειστικά την παραγωγή και διάθεση των κορυφαίων προϊόντων υποβρύχιας αλιείας DEMKA με την γνωστή τεχνογνωσία, τεχνολογία και μεθοδολογία και με την ίδια επιστημονικά τεκμηριωμένη απαράμιλλη ποιότητα, αντοχή, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

Εν καιρώ Διομήδη.

Του Κωνσταντίνου Τρουπή Τ.298

Εν καιρώ Διομήδη.

...Εγώ πάλι το λέω ξεροβόρι, γιατί ξερό είναι το κεφάλι μου και είπα να πάω με τόσο αέρα για ψάρεμα, μιας και η αποχή με είχε χτυπήσει κατακούτελα λόγω υποχρεώσεων. Φόρτωσα τα πράγματα από το βράδυ και καθώς άκουγα τον αέρα να σφυρίζει σαν θεριό, σκεφτόμουν κοιτώντας το ψαρευτικό μου ημερολόγιο, τι κομμάτια έπρεπε να επισκεφτώ ούτως ώστε να μπορέσω να πάρω κανά δυό ψαράκια για το τραπέζι μας. Το ξημέρωμα ήρθε, το ρεπό αναβλήθηκε και έπρεπε να πάω για δουλειά. Ξανά άλλαξα τα πλάνα μου και αποφάσισα δίχως επιλογή να επισκεφτώ ένα μέρος μικρό με απάγκιο στον καιρό ίσα να βραχώ. Έτσι για λίγα χειμωνιάτικα απογευματινά καρτεράκια.

Meandros Standard Μουλινέ.

του Δημοσθένη Βαρβέρη T.298

Meandros Standard Μουλινέ.

Κάθετο μουλινέ με συνθετικό τύμπανο μικρότερης αρνητικής πλευστότητας σε σχέση με τα μεταλλικά, καθώς και άλλων πλεονεκτημάτων. Διαθέτει φρένο αυτόματης απελευθέρωσης αλλά και ημιρύθμιση σταθερής αντίστασης ροής, για το ασφαλές ξετύλιγμα των σπειρών του νήματος με άριστη ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας. Αποτελεί πρότυπο σχεδιασμού, μελέτης και σημείο αναφοράς για όλα τα υπόλοιπα μουλινέ στην παγκόσμια αγορά. Τα υλικά κατασκευής του, ο μοναδικά πρωτοποριακός τρόπος συναρμογής, καθώς και η μακροχρόνια άριστα μελετημένη και κομψή σχεδίαση του, εξασφαλίζουν την μακροβιότητα στην σκληρή και συχνή χρήση. Παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή στην τριβή και πιέσεις με μηδενικές σχεδόν φθορές στα απότομα ταχύτατα ξετυλίγματα, που το καθιστά κατάλληλο για κάθε είδους ψάρεμα και από τον πιο απαιτητικό ψαροκυνηγό. 

Back To Top