Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣMEANDROS

Περιοδικό Βυθός : MEANDROS

DivePlus Ltd
103 James Bourchier  p.c.1407   Sofia - Bulgaria
+359 878895766 
www.meandros-sub.com

info@meandros-sub.com

Η συνεχή ερεύνα & μελέτη πάνω  σε νέες  καινοτόμες  ιδέες  σε συνδυασμό με  τεχνολογία  και  τεχνογνωσία  τελικά  έφεραν   σε  ύπαρξη   νέα καινοτόμα, ποιοτικά, αξιόπιστα και λειτουργικά άριστα προϊόντα. Οι επεμβάσεις αυτές στον εξοπλισμό  επεκταθήκαν αρχικά  σε κύκλο  στενών  φιλών που ολοένα   μεγάλωνε    μέχρι που  το  2008   έκαναν  επίσημα  πια  την  εμφάνιση  τους    στην  ελληνική  αγορά  πρωτοποριακά   προϊόντα  με  καινοτομίες   στη  χρήση  ,σχεδιασμό, συναρμογή και  λειτουργία,  όπως   το μοναδικό   και πρωτοποριακό μουλινέ ΜΙΤΟΣ  που  έγινε και  παραμένει   πρότυπο  μελέτης ,θαυμασμού  και σχεδιασμού.  Επίσης  ως   πρωτοπόροι τολμήσαμε και  κυκλοφορήσαμε για  θερμοπλαστικές  λαβες   άλλων brand   όπως   DEMKA, CRESSI, PICASSO, ROB ALLEN, BEUCHAT……,  after market   ανεστραμμένους   μηχανισμούς  σκανδάλης  με το  καινοτόμο   σύστημα λειτουργίας   ωστήριων  που  καταλύουν   κάθε  χρηστικό  και  λειτουργικό    θέμα  σχετικά  με  τον  μηχανισμό.  Πολύ σύντομα τα προϊόντα  MEANDROS   έγιναν δημοφιλή, απέκτησαν  φανατικούς  χρήστες  σε Ελληνική, αλλά και   διεθνή  αγορά  και  πλέον  είναι  επιλογή  όχι  μονό απαιτητικών  κυνηγών αλλά  και  καταξιωμένων   αθλητών - πρωταθλητών της υποβρύχιας αλιείας.

Με  νέες  πρωτοποριακές ιδέες  στον σχεδιασμό ,την καινοτομία στην λειτουργία, στην συναρμογή, κατασκευή, παραγωγή , και την εμμονή  σε  ποιότητα και  τελειότητα, δημιουργήσαμε  νέες  τάσεις  και  απατήσεις   στην αγορά. Στον  κοινό  νου  κάθε  χρήστη  το  όνομα   MEANDROS    είναι  συνώνυμο ποιότητας ,πρωτοπορίας   και  καινοτομίας.  Πλέον κάποιες  εταιρείες  μας  μιμούνται, άλλοι  μας αντιγράφουν...  Εμείς απλά συνεχίζουμε  να  καινοτομούμε και να  πρωτοπορούμε!!!  Επιλέγεις   MEANDROS  ή αλλιώς  μια  κακή απομίμηση…


Λαστιχοβόλο MEANDROS STING Open - Complete

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Λαστιχοβόλο MEANDROS STING Open - Complete

Έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί τόσο για αρχάριους, εξελισσόμενους  υποβρυχίους κυνηγούς, όσο και για αρκετά έμπειρους και συγχρόνως απαιτητικούς χρήστες που ψαρεύουν στην ακτογραμμή, σε τρύπες, και γενικά σε βραχώδεις βυθούς. Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία σε όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν ένα ποιοτικό σύνολο σε επίπεδο κατασκευής, εύχρηστης λειτουργίας και βαλλιστικών επιδόσεων. Προσπέρνα προβλήματα και αδυναμίες όπως ανάκρουση, παραμορφώσεις, πλευστότητα, ή μακρόχρονη αξιόπιστη και άριστη λειτουργία μηχανικών μερών κ.α.

Λούτσος. Η ασημένια αστραπή (Video).

Του Κωνσταντίνου Τρουπή

Λούτσος. Η ασημένια αστραπή (Video).
"Ο λούτσος είναι ένα ψάρι εξωτικό με απίστευτή γρηγοράδα, αλλά μπορεί να γίνει μοιραία ακίνητο όταν ζευγαρώνει ή όταν πεινά"

Η τεχνική για να καμακωθεί ένας αξιόλογος λούτσος ως επί το πλείστον είναι το καρτέρι ή και το αθόρυβο πλανάρισμα. Καθοριστική σημασία παίζει όμως το όπλο μας, καθώς θέλουμε μια εκρηκτική βολή ακρίβειας.
Σπάνια ξεπερνά το βάρος των 6 κιλών ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθετε αντιμέτωποι με ένα μεγαλύτερο θήραμα. Όταν ο λούτσος αποφασίσει να πλησιάσει στο καρτέρι μας, κινείται αργά σταθερά και γεμάτος σιγουριά, σε όρια που αγγίζουν την απερισκεψία. Εάν το πόστο του καρτεριού μας είναι στα χαμηλότερα σημεία του τόπου, το ψάρι θα περάσει συνεχίζοντας την πορεία του περνώντας πάνω από το κεφάλι μας.

Η Meandros δεν χρησιμοποιεί επιβλαβή τοξικά υλικά.

Επιμέλεια Νίκος Ρακιτζής

 • Αρθρογράφος: Natex Media
 • Αριθμός προβολών: 6631
 • 0 Σχόλια
Η Meandros δεν χρησιμοποιεί επιβλαβή τοξικά υλικά.

Σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες περί χρήσης και εφαρμογής επιβλαβών τοξικών υλικών όπως ο μόλυβδος, η MEANDROS δεν προτείνει και δεν χρησιμοποιεί μόλυβδο στο ζύγισμα των ψαροτούφεκων όχι μόνο σε εμφανή εξωτερικά σημεία, αλλά και σε μη εμφανή στα εσωτερικά του όπλου. 

Παρουσίαση: MEANDROS Λεπίδα x-pro.

Δοκιμάζει ο Κωνσταντίνος Τρουπής

Παρουσίαση: MEANDROS Λεπίδα x-pro.

Τα carbon πτερύγια Μeandros x-pro είναι κατασκευασμένα από 100% καθαρό ανθρακόνημα. Χωρίς προσθήκη άλλων υλικών. Η ποιότητα του καθαρού carbon είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τις λεπίδες, κάτι το οποίο βασίζεται κατά κύριο λόγο στον άριστο σχεδιασμό, ώστε να τηρεί τις προδιαγραφές σε συνθήκες υψηλής αντοχής, αλλά και στιγμιαίας αντίδρασης. Οι διαλεγμένες ίνες άνθρακα σε συνδυασμό με την ποιοτικότερη εποξική ρητίνη της αγοράς, παρέχει την ακαμψία, την αξιοπιστία και την μεγάλη διάρκεια ζωής, που αναζητά ο ελεύθερος δύτης. Κάθε ζεύγος της παραγωγής επεξεργάζεται με μεράκι και με δέουσα προσοχή, μια διαδικασία που απαιτεί ημέρες. Αυτά όλα συνθέτουν ένα σωστό αποτέλεσμα στα πόδια σας.

Λαστιχοβόλο Meandros B 28

του Γιώργου Κελλή

Λαστιχοβόλο Meandros B 28

To Meandros B 28 είναι ένα άκρως ποιοτικό σύνολο. Ταυτόχρονα αποτελεί την αρχική σειρά οπλών της εταιρείας, η οποία είναι εξοπλισμένη με την πιο εξελιγμένη και κορυφαία λαβή Meandros Leader. Το B 28 έχει σωληνωτή κάννη αλουμινίου αεροναυπηγικού κράματος, με οδηγό μειωμένων τριβών σχήματος «V» σε όλο το μήκος. Η κάννη είναι ειδικής διαμόρφωσης, με γεωμετρία που προσδίδει ακαμψία με ελάχιστο βάρος και θετική πλευστότητα 3,7 gr/cm. 

Back To Top