Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΠΤΕΡΥΓΙΑ

Περιοδικό Βυθός : Πτερύγια

Πτερύγια

PATHOS SUPREME FINS

του Δημοσθένη Βαρβέρη T.297

PATHOS SUPREME FINS

Οι λεπίδες PATHOS SUPREME Carbon είναι κατασκευασμένες από 285-T2 καθαρού άνθρακα. Αυτό το ύφασμα έχει αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τις λεπίδες άνθρακα, λόγω του συνδυασμού υψηλής αντοχής και άμεσης αντίδρασης.

Η PATHOS πάντα δίπλα στους ανθρώπους του ψαροτούφεκου συμμετέχει στην 34η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

25/26/27 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Η PATHOS πάντα δίπλα στους ανθρώπους του ψαροτούφεκου συμμετέχει στην 34η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

Η εταιρεία “Pathos Pro Spearfishing” γεννήθηκε αρχικά από τον Άγγελο Μιχαλόπουλο που επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ψαροτούφεκο. Βασίστηκε σε μια ιδέα που συνέλαβε το 1996, αλλά προέκυψε και από την αγάπη του για το ψάρεμα και τη θάλασσα. Η οικογένεια του κατασκευαστή, από το 1970, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά θαλάσσιου εξοπλισμού, παράγοντας κυρίως κολυμβητικά προϊόντα, όπως μάσκες, πτερύγια, αναπνευστήρες κ.λπ. Το πρώτο ψαροτούφεκο κυκλοφόρησε το 2000, αφού δοκιμάστηκε από έμπειρους ψαροτουφεκάδες.

ΤΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ - Ξεκινάω το Ψαροτούφεκο #Workshop 1 (Δείτε το Video)

Ο Παναγιώτης Μαυριώτης μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη T.296

ΤΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ - Ξεκινάω το Ψαροτούφεκο #Workshop 1 (Δείτε το Video)

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛΙΑ στο Νέο Φάληρο και μιλήσαμε για την επιλογή του σωστού πτερυγίου στο υποβρύχιο κυνήγι και την ελεύθερη κατάδυση.
Ο Παναγιώτης Μαυριώτης συνεργάτης της εταιρίας μας είπε:
Η κινητήριος δύναμη στην βουτιά μας είναι το πτερύγιο. Η σωστή επιλογή του πρέπει να γίνεται πάντα με ένα ζευγάρι καλτσάκια, γιατί το παπουτσάκι πρέπει να εφαρμόζει σωστά, χωρίς να μας σφίγγει, γιατί παθαίνουμε κράμπες λόγω της κακής κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό μειώνει την απόδοσή μας και σταματάμε το ψάρεμα γρηγορότερα.

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Ο ιδιοκτήτης του www.DIVE360.gr μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη.

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Είμαστε εξιδεικευμένοι σε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε το αντικείμενο πάρα πολύ καλά. Aυτό μας βοηθάει πολύ να παρέχουμε σωστές λύσεις. Αγαπάμε τη δουλειά μας (δεν την κάνουμε αγγαρεία) και προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Δεν είμαστε ευκαιριακοί, ούτε τυχοδιώκτες...

Μεγάλα Όπλα σε μικρά βάθη.

Tου Αλκιβιάδη Χατζηπροδρόμου

Μεγάλα Όπλα σε μικρά βάθη.

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που ακόμα ο ψαροκυνηγός θα επιμείνει στα επιχειρησιακά του όρια, καθώς τα καλοκαιρινά θηράματα είναι εδώ. Από την άλλη μεριά ψυχολογικά (και ίσως και πραγματικά τον Νοέμβριο) ετοιμαζόμαστε για τον Χειμώνα. Ο ψαροκυνηγός βέβαια θα αρχίσει και αυτός να επιχειρεί σε μικρότερα βάθη καθώς τα σημαντικά ψάρια του φθινοπώρου (τσιπούρες, γοφάρια, πρώιμα λαβράκια) θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πολλοί θα πουν βέβαια πως τα ρηχά νερά επιβάλουν κοντύτερα όπλα...

Back To Top