Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΠΤΕΡΥΓΙΑ

Περιοδικό Βυθός : Πτερύγια

Πτερύγια

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Ο ιδιοκτήτης του www.DIVE360.gr μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη.

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Είμαστε εξιδεικευμένοι σε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε το αντικείμενο πάρα πολύ καλά. Aυτό μας βοηθάει πολύ να παρέχουμε σωστές λύσεις. Αγαπάμε τη δουλειά μας (δεν την κάνουμε αγγαρεία) και προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Δεν είμαστε ευκαιριακοί, ούτε τυχοδιώκτες...

Μεγάλα Όπλα σε μικρά βάθη.

Tου Αλκιβιάδη Χατζηπροδρόμου

Μεγάλα Όπλα σε μικρά βάθη.

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή που ακόμα ο ψαροκυνηγός θα επιμείνει στα επιχειρησιακά του όρια, καθώς τα καλοκαιρινά θηράματα είναι εδώ. Από την άλλη μεριά ψυχολογικά (και ίσως και πραγματικά τον Νοέμβριο) ετοιμαζόμαστε για τον Χειμώνα. Ο ψαροκυνηγός βέβαια θα αρχίσει και αυτός να επιχειρεί σε μικρότερα βάθη καθώς τα σημαντικά ψάρια του φθινοπώρου (τσιπούρες, γοφάρια, πρώιμα λαβράκια) θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πολλοί θα πουν βέβαια πως τα ρηχά νερά επιβάλουν κοντύτερα όπλα...

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα δοκιμάζει ο Χρήστος Γιαννέλης

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα carbon πτερύγια PATHOS ULTIMATE είναι κατασκευασμένα από 285-T4 και 285-T2 καθαρές ίνες άνθρακα. Αυτά τα υφάσματα αποδεικνύονται η καλύτερη επιλογή για τις carbon λεπίδες μας, λόγω του συνδυασμού υψηλής αντοχής και στιγμιαίας αντίδρασης. Οι επιλεγμένες ίνες άνθρακα σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας εποξική ρητίνη παρέχουν ακαμψία, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το στυλ πλέξης άνθρακα 285-T4 4X4 εξαλείφει την συρρίκνωση, τη ρωγμή και την παραμόρφωση της λεπίδας και εξασφαλίζει πλήρη εμβάπτιση ρητίνης, ενώ η εσωτερική ύφανση 285-T2 2X2 εξασφαλίζει γρήγορη ανάκληση.

Παρουσίαση: MEANDROS Λεπίδα x-pro.

Δοκιμάζει ο Κωνσταντίνος Τρουπής

Παρουσίαση: MEANDROS Λεπίδα x-pro.

Τα carbon πτερύγια Μeandros x-pro είναι κατασκευασμένα από 100% καθαρό ανθρακόνημα. Χωρίς προσθήκη άλλων υλικών. Η ποιότητα του καθαρού carbon είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τις λεπίδες, κάτι το οποίο βασίζεται κατά κύριο λόγο στον άριστο σχεδιασμό, ώστε να τηρεί τις προδιαγραφές σε συνθήκες υψηλής αντοχής, αλλά και στιγμιαίας αντίδρασης. Οι διαλεγμένες ίνες άνθρακα σε συνδυασμό με την ποιοτικότερη εποξική ρητίνη της αγοράς, παρέχει την ακαμψία, την αξιοπιστία και την μεγάλη διάρκεια ζωής, που αναζητά ο ελεύθερος δύτης. Κάθε ζεύγος της παραγωγής επεξεργάζεται με μεράκι και με δέουσα προσοχή, μια διαδικασία που απαιτεί ημέρες. Αυτά όλα συνθέτουν ένα σωστό αποτέλεσμα στα πόδια σας.

Ο εξοπλισμός μας την Άνοιξη.

του Ανδρέα Κωστανάσιου

Ο εξοπλισμός μας την Άνοιξη.

Νομίζω πως οι δύο πιο βασικές και αποδοτικές τεχνικές στο υποβρύχιο κυνήγι την άνοιξη, είναι το καρτέρι και το κυνήγι στην τρύπα. Αποτελεσματικές και σίγουρα με πολλές εκπλήξεις, ας τις δούμε όμως παρακάτω όσο πιο απλά γίνεται (δίχως να πάρετε πληθώρα άχρηστων πληροφοριών) λέγοντας τα πράγματα απλά και λιτά, όπως πρέπει να είναι το ψαροτούφεκο. 

Δεν κάνει το όπλο τον κυνηγό, το μυαλό του είναι το όπλο...

Back To Top