Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣPATHOS

Περιοδικό Βυθός : PATHOS

www.pathossub.com

Pathos : Passion, ancient Greek word denoting an intense and enduring emotion, the irresistible desire that tightly binds the soul. This desire stems from the need for transfer of limits and the perception of the world that surrounds it.
Today, our Company provide a full spearfishing product line such as Spearguns wetsuits carbon fins, waterproof equipment bags, foot-pockets, branded clothes accessories and we have local distributors in 64 countries.
Thanks to the owned high quality machinery by our company we are able to manufacture our catalogue products in Greece! Instead of outsourcing abroad.
It is something that determines our approach to design and production. Pathos products are designed and produced entirely with the usage ot top quality components. All the materials used for the production of Pathos products come exlusively from EuropeThe United States ans Japan.
Any product created in our facilities is manufactured with care in detail and most importantly, with great passion. 
Our passion embraces all those who love the sea and fishing with a single breath.


95

Του Γιώργου Κελλή - Φωτογραφίες: Δημήτρης Μαράτος, DM Clauss

95

To 95 κυκλοφόρησαν οι The Smashing Pumpkins το album Mellon Collie and the Infinite Sadness. Την ίδια χρονιά ο Mathieu Kassovitz πρόβαλε στις Κάννες την ταινία La haine. To καλοκαίρι του 95 έγινα 14 χρονών και έπιασα για πρώτη φορά στα χέρια μου ένα τεύχος του Βυθού. 24 χρόνια μετά το αγαπημένο μου όπλο είναι το 95. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σφόδρα αλληλένδετα ωστόσο οι επιρροές των ερεθισμάτων, αλλά και πως αυτές ωριμάζουν μέσα καθορίζουν αυτά που είμαστε, αυτά που επιλέγουμε. Και όλα συνδέονται απλά είναι πολύ δύσκολο να τα χωρέσει άμεσα ο νους. Ίσως με λίγο χρόνο...

Bαγγέλης Κωτσάκης “Στην προηγούμενη βουτιά είχα δει κάποιες στήρες που έφυγαν μετά την αποχή και τις ακολούθησα…”

Μιλά στον Ανδρέα Κωστανάσιο

Bαγγέλης Κωτσάκης “Στην προηγούμενη βουτιά είχα δει κάποιες στήρες που έφυγαν μετά την αποχή και τις ακολούθησα…”
Σε ένα από τα ψάρεματά του τον Γενάρη του 2020, είδα μια βουτιά του στο ρολόι, που έγραψε 70,8 μέτρα...

Τον Βαγγέλη Κωτσάκη τον γνώριζα αρκετά χρόνια από το 2008 για την ακρίβεια ωστόσο αρχίσαμε να κάνουμε παρέα αρκετά χρόνια μετά. Αυτο που με κέρδισε αμέσως είναι ο χαρακτήρας του, λακωνικός, ήρεμος με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και της ασφάλειας, γενικά δεν θα σε φλομώσει με τα μέτρα που βουτάει (παρ’ όλο που έχει τρομακτικές επιδόσεις ) και τα βάρη των ψαριών που χτυπάει.

Καλοκαιρινό vs Χειμερινό ψάρεμα.

Κείμενο & φωτογραφίες: Χρήστος Γιαννέλης

Καλοκαιρινό vs Χειμερινό ψάρεμα.

Επιτέλους καλοκαίρι. Τα νερά ζεσταίνουν, οι διαύγειες μεγαλώνουν και ήρθε η ώρα να κυνηγήσουμε τα εκλεκτότερα ψάρια του βυθού. Χοντροί ροφοί, επιβλητικές συναγρίδες, μεγάλες στήρες και αεικίνητα μαγιάτικα είναι μερικά από τα θηράματα που θα μπουν δυναμικά στο στόχαστρό μας, αυτούς τους μήνες που από πολλούς θεωρούνται και οι καλύτεροι για το υποβρύχιο κυνήγι. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

Γιάννης Σιδέρης - 2ος νικητής παρά τα προβλήματα - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - Πόρτο Χέλι 2020.

Μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη.

Γιάννης Σιδέρης - 2ος νικητής παρά τα προβλήματα - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - Πόρτο Χέλι 2020.

Το μέρος που ήταν η τράπεζα του αγώνα δεν είναι από τα αγαπημένα μου, γιατί έχει θολά νερά, τα ψάρια έχουν αστάθεια και είναι ψάρεμα μόνο βαθιά με εναλλασσόμενα βάρη. Αυτό είναι κάτι που εμένα δεν μου αρέσει πολύ και δεν πάω συχνά το καλοκαίρι να τα ψαρέψω, δηλαδή φέτος πήγα μόνο μία φορά και μετά από 10 μέρες κατάλαβα ότι θα γίνει εκεί και αγώνας.

Τάσος Γκάρτσεβιτς. Ο άτυχος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Πόρτο Χέλι 2020.

Μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη για το ατύχημα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει.

Τάσος Γκάρτσεβιτς. Ο άτυχος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Πόρτο Χέλι 2020.

Έκανα τέσσερις μέρες αναγνώριση, δύο μέρες στην κάθε τράπεζα. Στο Πορτοχέλι έφτασα τη Δευτέρα το πρωί, λίγες μέρες πριν γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Back To Top