Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Ελεύθερη Κατάδυση : Αγώνες Άπνοιας

Αγώνες ελεύθερης κατάδυσης, δυναμικής και στατικής άπνοιας

Πανελλήνιο Κύπελλο ΑΠΝΟΙΑΣ 8 Μαΐου 2022, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου.

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Πανελλήνιο Κύπελλο ΑΠΝΟΙΑΣ 8 Μαΐου 2022, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου.

Το Πανελλήνιο Κύπελλο του έτους 2022 θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σύλλογοι της δύναμης της ΕΟΥΔΑ.

ONEBREATH / AIDA Winter Pool Games 2022.

Επιμέλεια: Νίκος Ρακιτζής. Φωτογραφίες: Κατερίνα Τοπούζογλου & Γιάννης Αλιάζης T.297

ONEBREATH / AIDA Winter Pool Games 2022.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο του Ωκεανού ο πρώτος αγώνας ελεύθερης κατάδυσης για το 2022, με την ονομασία ONEBREATH Winter Pool Games 2022. Την διοργάνωση ανέλαβε για ακόμη μια φορά ο σύλλογος ελεύθερης κατάδυσης και υποβρυχίων δραστηριοτήτων ΝΗΡΙΤΗΣ και ο Δημήτρης Κούμουλος. Ήταν ο πρώτος αγώνας μετά από μια μεγάλη περίοδο χωρίς αγώνες πισίνας, μιας και οι περιορισμοί λόγω πανδημίας δεν το επέτρεπαν.

Άγγελος Γρίβας - Με την άπνοια «Ακούω» το σώμα μου!

Μιλάει με τον Γιώργο Κελλή Τ.298_287

Άγγελος Γρίβας - Με την άπνοια «Ακούω» το σώμα μου!

Ο Άγγελος Γρίβας είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, φτιαγμένος με υλικά που πλέον σπανίζουν. Ταπεινός, ευγενικός και λιγομίλητος, επιμένει να μιλά με πράξεις και αγωνιστικές διακρίσεις 20 και πλέον χρόνια τώρα σε μία εποχή που οι περισσότεροι περιαυτολογούν ανούσια. Προσηνής και πηγαία καλοσυνάτος, είναι πάντα πρόθυμος να μοιραστεί και να βοηθήσει, να ακούσει και να καταλάβει, χωρίς κανένα είδους στόμφο ή έπαρση. Έφεδρος καταδρομέας, καλλιτέχνης, οικογενειάρχης και αθεράπευτος εραστής της θάλασσας, είναι ένας σιωπηλός ήρωας της καθημερινότητας, απ’ αυτούς που δεν διψούν για δόξα και αρκούνται στη συναισθηματική πληρότητα που χαρίζει το κράτημα της ανάσας και η επαφή με το νερό. Απολαύστε τον.

William Trubridge: Αν είσαι ελεύθερος δύτης και παίρνεις ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ουσίες, ΔΕΝ πρόκειται να ΑΛΛΑΞΕΙ κάτι.

του Δημοσθένη Βαρβέρη T.297

William Trubridge: Αν είσαι ελεύθερος δύτης και παίρνεις ΝΑΡΚΩΤΙΚΕΣ ουσίες, ΔΕΝ πρόκειται να ΑΛΛΑΞΕΙ κάτι.

«Ακόμα κι αν τελικά είσαι επιτυχημένος, ακόμα κι αν σπάσεις ένα παγκόσμιο ρεκόρ ή κερδίσεις ένα χρυσό μετάλλιο, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα».

Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ή η κατάριψη ενός παγκόσμιου ρεκόρ δεν θα διαλύσει τα προβλήματα ή τις ανασφάλειές σας, γράφει ο Trubridge σε πρόσφατη ανάρτηση στο blog όπου αποκαλεί το ντόπινγκ «καρκίνο».

Για όσους αναζητούν κουτσομπολιά ή σκάνδαλα, λυπάμαι που θα τους απογοητεύω. Αυτή η ανάρτηση δεν θα απευθυνθεί για κανέναν αθλητή και δεν θα κουνήσει το δάχτυλο. Περνάω τον περισσότερο χρόνο μου σε μικρά νησιά και είμαι ο τελευταίος που γνωρίζει οτιδήποτε!

Χάλκινος ο Χρήστος Καρέλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάθους CMAS – Kas Turkey.

Του Δημήτρου Κούμουλου T.297

Χάλκινος ο Χρήστος Καρέλος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάθους CMAS – Kas Turkey.

Την εβδομάδα 3-10 Οκτωβρίου διοργανώθηκε στο Κας της Τουρκίας ο σημαντικότερος αγώνας βάθους της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάθους CMAS. Ένας αγώνας άρτια οργανωμένος από την τούρκικη Ομοσπονδία και την CMAS, που έβαλαν ψηλά τον πήχη για τις επόμενες διοργανώσεις. Εκατό περίπου κορυφαίοι αθλητές από περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ αυτών και οι κορυφαίοι όλων των αγωνισμάτων αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Back To Top