Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΣΤΟΛΕΣ

Περιοδικό Βυθός : Στολές

Φόρμες καταδύσεων

Έκθεση τον Σεπτέμβριο, δίπλα στην θάλασσα! NATEX by the SEA.

24/25/26 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Έκθεση τον Σεπτέμβριο, δίπλα στην θάλασσα! NATEX by the SEA.

Μετά από πολύμηνη απουσία οι επισκέπτες της NATEX, της απόλυτης θαλασσινής εμπειρίας, δίνουν το ραντεβού τους το Σεπτέμβρη, στην έκθεση NATEX by the Sea. H θαλασσινή αγορά ξεκινά δυναμικά και υποδεχόμαστε τους λάτρεις της θάλασσας σε ανοιχτό χώρο 12.000 τ.μ., χωρίς περιορισμούς, για καινούργιες εμπειρίες στα περίπτερα των εκθετών, με την δυνατότητα δοκιμών των προϊόντων στη θάλασσα.

Η 35χρονη εμπειρία μας στην διοργάνωση θαλασσινών εκθέσεων, εξασφαλίζει την επιτυχία και αυτής της πρωτοποριακής διοργάνωσης, στο καλύτερο σημείο της πόλης, στο Παλαιό Φάληρο, στην ακτογραμμή ανάμεσα στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Ο ιδιοκτήτης του www.DIVE360.gr μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη.

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Είμαστε εξιδεικευμένοι σε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε το αντικείμενο πάρα πολύ καλά. Aυτό μας βοηθάει πολύ να παρέχουμε σωστές λύσεις. Αγαπάμε τη δουλειά μας (δεν την κάνουμε αγγαρεία) και προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Δεν είμαστε ευκαιριακοί, ούτε τυχοδιώκτες...

Εξοπλισμός και παραλλαγή. Μύθος ή πραγματικότητα;

Του Τόλη Αποστολάκη / Εκπαιδευτή Ελεύθερης Κατάδυσης & Α΄ Βοηθειών SSI

Εξοπλισμός και παραλλαγή. Μύθος ή πραγματικότητα;

Όλα ξεκίνησαν ένα ανοιξιάτικο απόγευμα πριν από τρία χρόνια σε μια ανάποδη σκέψη του μυαλού μου, καθώς έστηνα ένα όπλο για βαθύ καρτέρι. Συναγρίδες, πίγκες, στήρες, πελαγίσια και άλλα τέτοια ωραία…

Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το χερούλι από το μουλινέ που ήταν λευκό και έτσι πήρα μαύρη μονωτική ταινία και το τύλιξα. Χα! Τώρα δεν θα με βλέπουν τα ψάρια!

Στολή Mares Explorer 50.

Του Τόλη Αποστολάκη

Στολή Mares Explorer 50.

Η στολή κατάδυσης Explorer 50 της Mares απευθύνεται στους λάτρεις του απλού, αλλά λειτουργικού εξοπλισμού, χωρίς όμως συμβιβασμούς στα σημαντικά τεχνικά πλεονεκτήματα που προσφέρει μια καλή στολή. Ξυρισμένη εσωτερικά, φόδρα εξωτερικά, με σακάκι χωρίς φερμουάρ και παντελόνι μέσης. Με νέο ανατομικό πατρόν (PRE CUT) που εξασφαλίζει άνεση και άριστη εφαρμογή.

Παρουσίαση: Στολή Pathos Medi

Tου Χρήστου Γιανέλλη

Παρουσίαση: Στολή Pathos Medi

Μια νέα στολή από την εταιρία PATHOS έρχεται να «ταράξει τα νερά» και ακούει στο όνομα MEDI. Η PATHOS MEDI είναι μια πλήρης ανατομική στολή, κατασκευασμένη από ξυρισμένο νεοπρέν SHEIKO εσωτερικά και λύκρα παραλλαγής εξωτερικά, με πολύ ανθεκτικές ραφές στις ενώσεις και διπλά εφαρμοσμένο στρώμα κόλλας. Διαθέτει ενισχύσεις σε στήθος αγκώνες και γόνατα, κάτι που την καθιστά ιδανική για… σκληρή χρήση.

Back To Top