Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΑ

Περιοδικό Βυθός : Ψαροτούφεκα

Ψαροτούφεκα λαστιχοβόλα, αεροβόλα, carbon.

Το αρμάτωμα της βέργας στο ψαροτούφεκο (Video).

Του Τάσου Χάλαρη T.297

Το αρμάτωμα της βέργας στο ψαροτούφεκο (Video).

Απαραίτητο μέρος για το ψαροτούφεκο μας είναι η βέργα. Αυτή είναι που θα έρθει σε επαφή με το ψάρι, θα το διαπεράσει, θα ανοίξει το φτερό και θα έρθει το ψάρι. Αυτό που συνδέει την βέργα με το ψαροτούφεκο είναι η πετονιά ή το πλαστικό σκοινάκι που ξέραμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια.

Εγώ προσωπικά προτιμώ την πετονιά. Θα σας δείξω λοιπόν με ποιο τρόπο ακριβώς θα πρέπει να αρματώσουμε σωστά τη βέργα μας, κλιπάροντας με ασφάλεια την πετονιά επάνω, ούτως ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα.

Σεμινάρια Υποβρυχίου Κυνηγίου στην 34η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

του Δημοσθένη Βαρβέρη

Σεμινάρια Υποβρυχίου Κυνηγίου στην 34η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

Στην έκθεση ΝΑΤΕΧ θα πραγματοποιηθούν 3 σεμινάρια σχετικά με το υποβρύχιο κυνήγι.

Η PATHOS πάντα δίπλα στους ανθρώπους του ψαροτούφεκου συμμετέχει στην 34η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

25/26/27 Σεπτεμβρίου 2021 - Μαρίνα Ταε Κβον Ντο, Π. Φάληρο.

Η PATHOS πάντα δίπλα στους ανθρώπους του ψαροτούφεκου συμμετέχει στην 34η έκθεση ΝΑΤΕΧ.

Η εταιρεία “Pathos Pro Spearfishing” γεννήθηκε αρχικά από τον Άγγελο Μιχαλόπουλο που επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα καινοτόμο ψαροτούφεκο. Βασίστηκε σε μια ιδέα που συνέλαβε το 1996, αλλά προέκυψε και από την αγάπη του για το ψάρεμα και τη θάλασσα. Η οικογένεια του κατασκευαστή, από το 1970, δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά θαλάσσιου εξοπλισμού, παράγοντας κυρίως κολυμβητικά προϊόντα, όπως μάσκες, πτερύγια, αναπνευστήρες κ.λπ. Το πρώτο ψαροτούφεκο κυκλοφόρησε το 2000, αφού δοκιμάστηκε από έμπειρους ψαροτουφεκάδες.

H επιλογή του λαστιχοβόλου - Ξεκινάω το Ψαροτούφεκο #Workshop 2. (VIDEO)

Ο Παναγιώτης Μαυριώτης μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη T.297

H επιλογή του λαστιχοβόλου - Ξεκινάω το Ψαροτούφεκο #Workshop 2. (VIDEO)

Η επιλογή του κατάλληλου ψαροτούφεκου δεν είναι μονόδρομος. Ο καθένας πρέπει να να έχει στην κατοχή του 2 με 3 όπλα και να τα χρησιμοποιεί ανάλογα με τον τόπο και το είδος ψαρέματος που θέλει να κάνει.

Τα λαστιχοβόλα του χειμώνα.

Του Τόλη Αποστολάκη (Εκπαιδευτή Ελεύθερης Κατάδυσης & Ά Βοηθειών SSI)

Τα λαστιχοβόλα του χειμώνα.

Το καλοκαίρι έφυγε. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευτυχώς όμως στην περίπτωσή μας, μόνο για λίγους μήνες. Μπροστά μας ξεδιπλώνεται σταδιακά η πιο σκληρή εποχή για τους υποψήφιους κυνηγούς. Ο χειμώνας. Φουρτουνιασμένες θάλασσες, θολά νερά και χαμηλές θερμοκρασίες. Κάποιοι θα κρύψουν τον εξοπλισμό τους στην αποθήκη μέχρι τις πρώτες λιακάδες του Απρίλη. Όχι όμως όλοι. Οι φανατικοί ψαροκυνηγοί θα τροποποιήσουν τις τεχνικές προσέγγισης, θα αναζητήσουν ίσως διαφορετικά θηράματα, θα προσθέσουν αρκετά χιλιοστά νεοπρέν, αλλά θα είναι εκεί. Μαζί με όλες αυτές τις αλλαγές, είναι λογικό να αλλάξουν και οι οπλικές επιλογές τους. Τι όπλα πρέπει να έχει ο σάκος μας; Πώς να τα στήσουμε; Το 130άρι με τη χοντρή βέργα και τα τρία λάστιχα χρειάζεται; Ας τα δούμε αναλυτικά.

Back To Top