Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Περιοδικό Βυθός : Γιαννέλης Χρήστος

Χρήστος Γιαννέλης

Ασχολούμαι με το υποβρύχιο κυνήγι πάνω από είκοσι χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία δεκαπέτε περιπου αρθρογραφώ στο περιοδικό «ΒΥΘΟΣ».

Είμαι κάτοχος πτυχίου ελεύθερης κατάδυσης τρίτου επιπέδου, καθώς και πτυχίων αυτόνομης κατάδυσης και επαγγελματία ναυαγοσώστη.

Ανήκω στην αθλητική ομάδα της εταιρίας PATHOS, όπου και εργάζομαι. Υπήρξα για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. συλλόγου του «Γλαύκου». Μάλιστα είχα την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι του συλλόγου σαν πρόεδρος, διοργανώνοντας αρκετούς αγώνες και σεμινάρια.

Φανατικός ψαροκυνηγός χειμώνα και καλοκαίρι, δεν σταματάω να μαθαίνω, αλλά και να τελειοποιώ όλες τις τεχνικές του υποβρυχίου κυνηγίου, αλλά και να δίνω πάντα έμφαση στους κανόνες ασφαλείας, που διέπουν αυτή την τόσο όμορφη, αλλά απαιτητική ενασχόληση.  


Ψαροτούφεκο εν μέσω οικογενειακής κρίσης

Κείμενο & φωτογραφίες: Χρήστος Γιαννέλης

Ψαροτούφεκο εν μέσω οικογενειακής κρίσης

Έχουν περάσει πάνω από είκοσι χρόνια από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ψαροτούφεκο. Πιτσιρικάς τότε και τα πράγματα ήταν απλά. Ούτε υποχρεώσεις, ούτε οικογένεια. Όλα για πάρτη μου που λένε.

Θυμάμαι Παρασκευή απόγευμα μετά τη δουλειά και το αμάξι ήταν ήδη φορτωμένο να φύγουμε με την παρέα για διήμερο ψάρεμα με σκηνές, όπου κάτσει και επιστροφή Κυριακή βράδυ και καπάκι την άλλη μέρα πάλι στη δουλειά. 

Καλοκαιρινό vs Χειμερινό ψάρεμα.

Κείμενο & φωτογραφίες: Χρήστος Γιαννέλης

Καλοκαιρινό vs Χειμερινό ψάρεμα.

Επιτέλους καλοκαίρι. Τα νερά ζεσταίνουν, οι διαύγειες μεγαλώνουν και ήρθε η ώρα να κυνηγήσουμε τα εκλεκτότερα ψάρια του βυθού. Χοντροί ροφοί, επιβλητικές συναγρίδες, μεγάλες στήρες και αεικίνητα μαγιάτικα είναι μερικά από τα θηράματα που θα μπουν δυναμικά στο στόχαστρό μας, αυτούς τους μήνες που από πολλούς θεωρούνται και οι καλύτεροι για το υποβρύχιο κυνήγι. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα δοκιμάζει ο Χρήστος Γιαννέλης

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα carbon πτερύγια PATHOS ULTIMATE είναι κατασκευασμένα από 285-T4 και 285-T2 καθαρές ίνες άνθρακα. Αυτά τα υφάσματα αποδεικνύονται η καλύτερη επιλογή για τις carbon λεπίδες μας, λόγω του συνδυασμού υψηλής αντοχής και στιγμιαίας αντίδρασης. Οι επιλεγμένες ίνες άνθρακα σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας εποξική ρητίνη παρέχουν ακαμψία, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το στυλ πλέξης άνθρακα 285-T4 4X4 εξαλείφει την συρρίκνωση, τη ρωγμή και την παραμόρφωση της λεπίδας και εξασφαλίζει πλήρη εμβάπτιση ρητίνης, ενώ η εσωτερική ύφανση 285-T2 2X2 εξασφαλίζει γρήγορη ανάκληση.

Ο κάβος με τις Στήρες!

Κείμενο & φωτογραφίες: Χρήστος Γιαννέλης

Ο κάβος με τις Στήρες!

Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ένα καλοκαίρι αρκετά δύσκολο. Η ένταση των ανέμων δεν κόπαζε σχεδόν καμία μέρα, και όταν το έκανε ήταν μόνο για μερικές ώρες. Και σε όσους τουλάχιστον περίμεναν να έρθει το Σαββατοκύριακο για να ψαρέψουν, δεν τους άφηνε και πολλά περιθώρια… Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ, που αυτό το καλοκαίρι και λόγω υποχρεώσεων και κούρασης, αλλά και εξ αιτίας κάποιου προβλήματος με τη μύτη μου, που με ταλαιπωρεί καιρό τώρα, οι βουτιές μου από την αρχή του χρόνου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Παρουσίαση: Pathos Saragos Carbon 90.

Του Χρήστου Γιανέλλη

Παρουσίαση: Pathos Saragos Carbon 90.

Το όπλο που επιλέξαμε να μας συντροφεύσει σε αυτό το ψάρεμα; Τι άλλο από το Carbon Saragos 90. Μακράν το αγαπημένο μου όπλο.

Το Saragos 90 αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο ψάρεμα, μιας και οι βουτιές μας κινήθηκαν στην ρηχή και μεσαία ζώνη βάθους, λόγω τόπου και εποχής.

Back To Top