Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Γιαννέλης Χρήστος

Χρήστος Γιαννέλης

Ασχολούμαι με το υποβρύχιο κυνήγι πάνω από είκοσι χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία δεκαπέτε περιπου αρθρογραφώ στο περιοδικό «ΒΥΘΟΣ».

Είμαι κάτοχος πτυχίου ελεύθερης κατάδυσης τρίτου επιπέδου, καθώς και πτυχίων αυτόνομης κατάδυσης και επαγγελματία ναυαγοσώστη.

Ανήκω στην αθλητική ομάδα της εταιρίας PATHOS, όπου και εργάζομαι. Υπήρξα για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. συλλόγου του «Γλαύκου». Μάλιστα είχα την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι του συλλόγου σαν πρόεδρος, διοργανώνοντας αρκετούς αγώνες και σεμινάρια.

Φανατικός ψαροκυνηγός χειμώνα και καλοκαίρι, δεν σταματάω να μαθαίνω, αλλά και να τελειοποιώ όλες τις τεχνικές του υποβρυχίου κυνηγίου, αλλά και να δίνω πάντα έμφαση στους κανόνες ασφαλείας, που διέπουν αυτή την τόσο όμορφη, αλλά απαιτητική ενασχόληση.  


PATHOS LASER ROLLER CARBON 90 - ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Του Χρήστου Γιαννέλη

PATHOS LASER ROLLER CARBON 90 - ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Τη σειρά των laser open carbon της Pathos την γνωρίζουμε όλοι. Όπλα λιτά και ποιοτικά, που έχουν γίνει οι αχώριστοι σύντροφοι χιλιάδων υποβρύχιων κυνηγών ανά τον κόσμο.

ΣΤΟΛΗ PATHOS ULTRA - ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Του Χρήστου Γιαννέλη

ΣΤΟΛΗ PATHOS ULTRA - ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Όταν φόρεσα για πρώτη φορά την νέα στολή της Pathos με την ονομασία Ultra, πραγματικά δεν πίστευα ότι αυτή η στολή δεν φτιάχτηκε ειδικά για εμένα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Καραντίνα και άλλες απαγορεύσεις...

Του Χρήστου Γιαννέλη Τ.296

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Καραντίνα και άλλες απαγορεύσεις...

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε έναν περίεργο και δύσκολο χρόνο. Απαγορεύσεις και περιορισμοί ήταν πλέον καθημερινότητα και αν για τους περισσότερους συμπολίτες μας ήταν μια φορά δύσκολο, για όλους εμάς τους ανθρώπους της θάλασσας, την στέρηση της αγαπημένης μας δραστηριότητας την νιώσαμε στο δεκαπλάσιο. Με αυτά και αυτά όμως, να λοιπόν που βρισκόμαστε προ των πυλών του καλοκαιριού και ήδη τα πλάνα των πρώτων ψαρευτικών εξορμήσεων έχουν καταστρωθεί.

Παρουσίαση PATHOS: Νέες Σημαδούρες Snook & Caiman.

Του Χρήστου Γιαννέλη Τ.296

Παρουσίαση PATHOS: Νέες Σημαδούρες Snook & Caiman.

Η εταιρία PATHOS μπορεί να ξεκίνησε κατασκευάζοντας μόνο ψαροντούφεκα, αλλά με το πέρασμα των χρόνων η γκάμα των προϊόντων της ολοένα και μεγάλωνε. Πλέον η PATHOS κατασκευάζει και διαθέτει στους υποβρύχιους κυνηγούς σε όλο τον κόσμο, τα πάντα σε ότι αφορά τον εξοπλισμό τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του εξοπλισμού μας, που δεν είναι άλλο από τη σημαδούρα.

Έτσι λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε δύο νέες σημαδούρες από την Pathos που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα εδώ και λίγο καιρό.

Ψαροτούφεκο εν μέσω οικογενειακής κρίσης

Κείμενο & φωτογραφίες: Χρήστος Γιαννέλης

Ψαροτούφεκο εν μέσω οικογενειακής κρίσης

Έχουν περάσει πάνω από είκοσι χρόνια από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ψαροτούφεκο. Πιτσιρικάς τότε και τα πράγματα ήταν απλά. Ούτε υποχρεώσεις, ούτε οικογένεια. Όλα για πάρτη μου που λένε.

Θυμάμαι Παρασκευή απόγευμα μετά τη δουλειά και το αμάξι ήταν ήδη φορτωμένο να φύγουμε με την παρέα για διήμερο ψάρεμα με σκηνές, όπου κάτσει και επιστροφή Κυριακή βράδυ και καπάκι την άλλη μέρα πάλι στη δουλειά. 

Back To Top