Menu
 1. Αρχική
 2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
 3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
 4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
 5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
 6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
  2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
  3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
 7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
 8. ΘΕΜΑΤΑ
 9. ΝΕΑ
 10. VIDEOS
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022

Περιοδικό Βυθός : Γιαννέλης Χρήστος

Χρήστος Γιαννέλης

Ασχολούμαι με το υποβρύχιο κυνήγι πάνω από είκοσι χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία δεκαπέτε περιπου αρθρογραφώ στο περιοδικό «ΒΥΘΟΣ».

Είμαι κάτοχος πτυχίου ελεύθερης κατάδυσης τρίτου επιπέδου, καθώς και πτυχίων αυτόνομης κατάδυσης και επαγγελματία ναυαγοσώστη.

Ανήκω στην αθλητική ομάδα της εταιρίας PATHOS, όπου και εργάζομαι. Υπήρξα για αρκετά χρόνια μέλος του Δ.Σ. συλλόγου του «Γλαύκου». Μάλιστα είχα την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι του συλλόγου σαν πρόεδρος, διοργανώνοντας αρκετούς αγώνες και σεμινάρια.

Φανατικός ψαροκυνηγός χειμώνα και καλοκαίρι, δεν σταματάω να μαθαίνω, αλλά και να τελειοποιώ όλες τις τεχνικές του υποβρυχίου κυνηγίου, αλλά και να δίνω πάντα έμφαση στους κανόνες ασφαλείας, που διέπουν αυτή την τόσο όμορφη, αλλά απαιτητική ενασχόληση.  


Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Καραντίνα και άλλες απαγορεύσεις...

Του Χρήστου Γιαννέλη Τ.296

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Καραντίνα και άλλες απαγορεύσεις...

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε έναν περίεργο και δύσκολο χρόνο. Απαγορεύσεις και περιορισμοί ήταν πλέον καθημερινότητα και αν για τους περισσότερους συμπολίτες μας ήταν μια φορά δύσκολο, για όλους εμάς τους ανθρώπους της θάλασσας, την στέρηση της αγαπημένης μας δραστηριότητας την νιώσαμε στο δεκαπλάσιο. Με αυτά και αυτά όμως, να λοιπόν που βρισκόμαστε προ των πυλών του καλοκαιριού και ήδη τα πλάνα των πρώτων ψαρευτικών εξορμήσεων έχουν καταστρωθεί.

Παρουσίαση PATHOS: Νέες Σημαδούρες Snook & Caiman.

Του Χρήστου Γιαννέλη Τ.296

Παρουσίαση PATHOS: Νέες Σημαδούρες Snook & Caiman.

Η εταιρία PATHOS μπορεί να ξεκίνησε κατασκευάζοντας μόνο ψαροντούφεκα, αλλά με το πέρασμα των χρόνων η γκάμα των προϊόντων της ολοένα και μεγάλωνε. Πλέον η PATHOS κατασκευάζει και διαθέτει στους υποβρύχιους κυνηγούς σε όλο τον κόσμο, τα πάντα σε ότι αφορά τον εξοπλισμό τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του εξοπλισμού μας, που δεν είναι άλλο από τη σημαδούρα.

Έτσι λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε δύο νέες σημαδούρες από την Pathos που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα εδώ και λίγο καιρό.

Ψαροτούφεκο εν μέσω οικογενειακής κρίσης

Κείμενο & φωτογραφίες: Χρήστος Γιαννέλης

Ψαροτούφεκο εν μέσω οικογενειακής κρίσης

Έχουν περάσει πάνω από είκοσι χρόνια από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ψαροτούφεκο. Πιτσιρικάς τότε και τα πράγματα ήταν απλά. Ούτε υποχρεώσεις, ούτε οικογένεια. Όλα για πάρτη μου που λένε.

Θυμάμαι Παρασκευή απόγευμα μετά τη δουλειά και το αμάξι ήταν ήδη φορτωμένο να φύγουμε με την παρέα για διήμερο ψάρεμα με σκηνές, όπου κάτσει και επιστροφή Κυριακή βράδυ και καπάκι την άλλη μέρα πάλι στη δουλειά. 

Καλοκαιρινό vs Χειμερινό ψάρεμα.

Κείμενο & φωτογραφίες: Χρήστος Γιαννέλης

Καλοκαιρινό vs Χειμερινό ψάρεμα.

Επιτέλους καλοκαίρι. Τα νερά ζεσταίνουν, οι διαύγειες μεγαλώνουν και ήρθε η ώρα να κυνηγήσουμε τα εκλεκτότερα ψάρια του βυθού. Χοντροί ροφοί, επιβλητικές συναγρίδες, μεγάλες στήρες και αεικίνητα μαγιάτικα είναι μερικά από τα θηράματα που θα μπουν δυναμικά στο στόχαστρό μας, αυτούς τους μήνες που από πολλούς θεωρούνται και οι καλύτεροι για το υποβρύχιο κυνήγι. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα δοκιμάζει ο Χρήστος Γιαννέλης

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα carbon πτερύγια PATHOS ULTIMATE είναι κατασκευασμένα από 285-T4 και 285-T2 καθαρές ίνες άνθρακα. Αυτά τα υφάσματα αποδεικνύονται η καλύτερη επιλογή για τις carbon λεπίδες μας, λόγω του συνδυασμού υψηλής αντοχής και στιγμιαίας αντίδρασης. Οι επιλεγμένες ίνες άνθρακα σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας εποξική ρητίνη παρέχουν ακαμψία, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το στυλ πλέξης άνθρακα 285-T4 4X4 εξαλείφει την συρρίκνωση, τη ρωγμή και την παραμόρφωση της λεπίδας και εξασφαλίζει πλήρη εμβάπτιση ρητίνης, ενώ η εσωτερική ύφανση 285-T2 2X2 εξασφαλίζει γρήγορη ανάκληση.

Back To Top