Menu
  1. Αρχική
  2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
  3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
  6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
    2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
  8. ΘΕΜΑΤΑ
  9. ΝΕΑ
  10. VIDEOS
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Εξοπλισμός

Καταγράφονται οι εταιρίες που προμηθεύουν τον εξοπλισμό για πραγματοποίηση του αγαπημένου μας σπορ. Είναι χωρισμένες σε δύο κατηγορίες. Τις εταιρίες ελληνικών συμφερόντων που παράγουν καταδυτικό εξοπλισμό και τις εταιρίες που εισάγουν και διανέμουν στην Ελλάδα προϊόντα του εξωτερικού.

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Ο ιδιοκτήτης του www.DIVE360.gr μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη.

Αριστοτέλης Τσάβαλος - www.Dive360.gr. Στο internet δεν υπάρχει μόνο η τιμή!

Πλήθος κόσμου στο περίπτερο του DIVE360 στην έκθεση ΝΑΤΕΧ

Ο ιδιοκτήτης του www.DIVE360.gr Αριστοτέλης Τσάβαλος, μιλά στον Δημοσθένη Βαρβέρη.

  • Πότε ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος και που είναι η έδρα σου;

Φέτος κλείσαμε 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Τον Ιανουάριο του 2001 ανοίξαμε το κατάστημα μας με έδρα την Κόρινθο, όπου και συνεχίζουμε.

  • Έχει την λογική και του φυσικού καταστήματος;

Εννοείται οτι υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει φυσικό κατάστημα. Έτσι ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε με την ίδια λογική. Το eshop έγινε κατόπιν απαιτήσεως φίλων μας, από την επαρχία, για να βλέπουν τι προϊόντα διαθέτουμε.

  • Ποιά είναι η γκάμα των προιόντων που διαθέτεις;

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία και στόκ (άνω των 3.500 κωδικών) σε Είδη Υποβρυχίου Ψαρέματος, Ναυτιλιακό Εξοπλισμό Σκάφους, Αξεσουάρ & Ανταλλακτικά, Τρέϊλερ και Θαλάσσια Σπόρ.

  • Τελικά στο internet παίζει ρόλο μόνο η τιμή; Τι άλλο πρέπει να προσέξει ο αγοραστής;

Όχι βέβαια, εννοείται δεν είναι μόνο η τιμή. Η τιμή σίγουρα μπορεί να προσελκύσει κάποιον, αλλά μπορεί να κρύβει και παγίδες. Εμείς προσπαθούμε να χτίζουμε συνεχώς, σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη. Δεν είναι τυχαίο οτι όσοι μας προτιμήσαν μια φορά, γίνονται σταθεροί μας πελάτες. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στο Dive360.gr δεν ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
Εργαζόμαστε με Συνέπεια, Ειλικρίνεια & Υπευθυνότητα. 

  • Εσύ ασχολείσαι με τα σπορ της θάλασσας. Πόσο βοηθάει την δουλειά σου;

Ασχολούμαι με την θάλασσα από πολύ μικρός, την λατρεύω. Στην Κόρινθο ήρθα και άνοιξα το μαγαζί για να την έχω κάθε μέρα δίπλα μου. Υπήρξα αθλητής Κολύμβησης, Ιστιοπλοΐας και Κωπηλασίας, αλλά αυτό που πραγματικά μου αρέσει και με τρελαίνει ακόμα και τώρα στα 43 μου, είναι το Υποβρύχιο Ψάρεμα.

Λόγω του Ψαροντούφεκου έχω “γράψει” 1000αδες μίλια με σκάφος τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην δουλειά μου. Καταρχήν δοκιμάζω ο ίδιος τα περισσότερα προϊόντα μας και γνωρίζω απο πρώτο χέρι την ποιότητα και τις αντοχές κάθε υλικού. Ο εξοπλισμός του ψαροντούφεκου και του σκάφους δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Εκτός από χόμπι και ευχαρίστηση, αν όλα δεν είναι στην εντέλεια, μπορεί κάποιος να μπεί σε περιπέτειες ή ακόμα και να κινδυνέψει.

  • Ποιά θεωρείς ότι είναι τα ατού σου;

Είμαστε εξιδεικευμένοι σε αυτό που κάνουμε, γνωρίζουμε το αντικείμενο πάρα πολύ καλά. Aυτό μας βοηθάει πολύ να παρέχουμε σωστές λύσεις. Αγαπάμε τη δουλειά μας (δεν την κάνουμε αγγαρεία) και προσπαθούμε πάντα να εξελισσόμαστε. Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Δεν είμαστε ευκαιριακοί, ούτε τυχοδιώκτες...

Τέλος να ευχηθώ σε όλους τους αναγνώστες του Βυθού & του Σκάφους, υγεία και καλές θάλασσες!

www.dive360.gr

ΚατηγορίαΕ-SHOP
Print

Back To Top