Menu
  1. Αρχική
  2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
  3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
  6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
    2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
  8. ΘΕΜΑΤΑ
  9. ΝΕΑ
  10. VIDEOS
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΠΤΕΡΥΓΙΑ

Περιοδικό Βυθός : Πτερύγια

Πτερύγια

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα δοκιμάζει ο Χρήστος Γιαννέλης

Παρουσίαση: Πτερύγια PATHOS ULTIMATE Carbon.

Τα carbon πτερύγια PATHOS ULTIMATE είναι κατασκευασμένα από 285-T4 και 285-T2 καθαρές ίνες άνθρακα. Αυτά τα υφάσματα αποδεικνύονται η καλύτερη επιλογή για τις carbon λεπίδες μας, λόγω του συνδυασμού υψηλής αντοχής και στιγμιαίας αντίδρασης. Οι επιλεγμένες ίνες άνθρακα σε συνδυασμό με την καλύτερης ποιότητας εποξική ρητίνη παρέχουν ακαμψία, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το στυλ πλέξης άνθρακα 285-T4 4X4 εξαλείφει την συρρίκνωση, τη ρωγμή και την παραμόρφωση της λεπίδας και εξασφαλίζει πλήρη εμβάπτιση ρητίνης, ενώ η εσωτερική ύφανση 285-T2 2X2 εξασφαλίζει γρήγορη ανάκληση.

Κάθε ζεύγος επεξεργάζεται θερμικά για 36 ώρες και «ωριμάζει» σε πίεση 8 τόνων για 24 ώρες. Αυτή η διαδικασία δίνει στις λεπίδες ULTIMATE μια επιφάνεια γυαλίσματος που ελαχιστοποιεί την τριβή νερού και μια πιο αντιδραστική απόδοση. Η διαδικασία κατασκευής ελαχιστοποιεί την απορρόφηση του άνθρακα και της εποξικής ρητίνης.

Οι ULTIMATE Carbon έχουν εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια βαθειών καταδύσεων λόγω των πλευρικών παρατροπιδίων. Αυτά λειτουργούν ως οδηγοί, δημιουργώντας ένα κανάλι νερού που εμποδίζει τα πτερύγια να παρασύρονται στα πλάγια και να εξοικονομούν πολύτιμη ενέργεια.

Οι λεπίδες ULTIMATE εκτρέπουν την ενέργεια που δημιουργείται από την κίνηση του δύτη σε όλο το μήκος του. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της εσωτερικής διάταξης του ανθρακονήματος. Ο ιδιαίτερος εσωτερικός σχεδιασμός δίνει στις λεπίδες τη δυνατότητα να δημιουργούν υπό πίεση ένα διπλό καμπύλο σχήματος S, που παρέχει την καλύτερη ευελιξία, αποδοτικότητα και λειτουργικότητα.

Δοκιμάζοντας τις Ultimate στο νερό διαπιστώσαμε την αποτελεσματικότητα της αύξησης της γωνίας σε 28 μοίρες, καθώς και την λειτουργικότητα της απόληξης των πτερυγίων, η οποία δίνει ένα συν στην προσπάθεια του δύτη, αφού αυτή θα του δώσει μια τελική ώθηση στο τέλος της κίνησης των ποδιών.

Με μήκος 930mm και πλάτος 194mm τα Ultimate αποτελούν την ιδανική λύση σε όσους θέλουν ένα ξεκούραστο και αποδοτικό πέδιλο, σε ολόκληρο το φάσμα των βουτιών τους.

Θα τα βρείτε σε τρεις σκληρότητες. Soft, Medium, Hard.

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top