Menu
  1. Αρχική
  2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
  3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
  6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
    2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
  8. ΘΕΜΑΤΑ
  9. ΝΕΑ
  10. VIDEOS
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Ειδήσεις

Τα νέα της αγοράς

Παρουσίαση PATHOS: Νέες Σημαδούρες Snook & Caiman.

Του Χρήστου Γιαννέλη Τ.296

Παρουσίαση PATHOS: Νέες Σημαδούρες Snook & Caiman.

Η εταιρία PATHOS μπορεί να ξεκίνησε κατασκευάζοντας μόνο ψαροντούφεκα, αλλά με το πέρασμα των χρόνων η γκάμα των προϊόντων της ολοένα και μεγάλωνε. Πλέον η PATHOS κατασκευάζει και διαθέτει στους υποβρύχιους κυνηγούς σε όλο τον κόσμο, τα πάντα σε ότι αφορά τον εξοπλισμό τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του εξοπλισμού μας, που δεν είναι άλλο από τη σημαδούρα.

Έτσι λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε δύο νέες σημαδούρες από την PATHOS που είναι διαθέσιμες στα καταστήματα εδώ και λίγο καιρό.

Pathos Snook

Η Snook είναι μια σημαδούρα δύο "στρώσεων". Αποτελείται δηλαδή από δύο κομμάτια PVC. Ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό 5+5 mm, κάνοντας την μια σημαδούρα για σκληρή χρήση.

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με εναλλασσόμενα βάρη, ενώ το σχήμα της είναι μελετημένο έτσι ώστε να έχει την μικρότερη δυνατή αντίσταση στο νερό.

Η Snook φέρει δύο ίνοξ D-Ring μεγάλης αντοχής, καθώς και χοντρούς ιμάντες, ο ένας εκ των οποίων είναι σχεδιασμένος για να περνάτε σε αυτόν κάποιο μολύβι ζώνης και για λόγους ισορροπίας, αλλά και σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε την πλευστότητά σας. Πέρα από αυτό οι ιμάντες της Snook αφήνουν στο κέντρο τους περάσματα, αν τυχόν θελήσετε να τοποθετήσετε εκεί λαστιχόσχοινα για συγκράτηση περισσότερων αντικειμένων.

Επίσης στους τέσσερις ελαστικούς συνδέσμους, θα συγκρατήσουμε δύο ψαροτούφεκα. Ένα από κάθε πλευρά. Το σύνολο συμπληρώνει η μεγάλη ευδιάκριτη σημαία της υποβρύχιας δραστηριότητας με το λογότυπο της PATHOS.

Διαστάσεις 90 Χ 30 Χ 20 cm.


Pathos Caiman

Η Caiman αποτελεί την οικονομική πρόταση της εταιρίας. Παρόλη την απλότητα της όμως, θα διαπιστώσουμε πως είναι μία άκρως εύχρηστη σημαδούρα.

Είναι κατασκευασμένη από χοντρό pvc υψηλής αντοχής και στο κάτω μέρος της υπάρχουν πέντε βάσεις συγκράτησης για δύο ψαροτούφεκα και ένωση με το σχοινί της ανέμης.

Το σχήμα της είναι τέτοιο που μπορούμε να τυλίξουμε το σχοινί μας, γύρω από το σώμα της Caiman και όταν το ξετυλίγουμε, αυτό να μην φεύγει από τα πλάγια.

Η Caiman είναι η ιδανική σημαδούρα για να την χρησιμοποιήσουμε όταν θελήσουμε να ασκήσουμε πίεση σε ένα βραχωμένο ψάρι. Φυσικά και αυτή συνοδεύεται από το απαραίτητο σημαιάκι υποβρύχιας δραστηριότητας.

Διαστάσεις 88 Χ 27 Χ 18 cm

 Για περισσότερες πληροφορίες: Pathossub 210 6206236 

ΚατηγορίαΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Print
Back To Top