Menu
  1. Αρχική
  2. ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ
  3. ΑΡΘΡΑ & ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ
  5. ΕΙΔΗ ΨΑΡΙΩΝ
  6. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
    1. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ
    2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
    3. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ / E-SHOP
  7. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ
  8. ΘΕΜΑΤΑ
  9. ΝΕΑ
  10. VIDEOS
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2024

Περιοδικό Βυθός : Κωστανάσιος Ανδρέας

Ανδρέας Κωστανάσιος

Ο Ανδρέας Κωστανάσιος γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1973 στην Αθήνα. Οι πρώτες προσπάθειες για την σύλληψη θηραμάτων με ελεύθερη κατάδυση έλαβαν χώρα στην νήσο Αίγινα το 1986. Την ίδια χρονιά έγινε μέλος του συλλόγου ''ΓΛΑΥΚΟΣ''. Μερικά χρόνια αργότερα το 1993 πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε τις υποβρύχιες εξορμήσεις πλάι στον πρωταθλητή και πρωτοπόρο του αθλήματος Ρομπέρτο Κάλιτς. Ο Ρομπέρτο επίσης ήταν αυτός που τον μύησε στο υποβρύχιο κυνήγι, όσον αφορά την αγωνιστική του μορφή το 1996 παίρνοντας μέρος (μαζί του) στο κύπελλο Σύρου. Αρθογραφεί στον ειδικό τύπο απο το 1997 και έχει συνεργαστεί με αρκετές εταιρείες του χώρου όσον αφορά την αθλητική του ιδιότητα (sponsoring). 
Από το 2008 αρχίζει να μοιράζει την γνώση του παραδίδοντας σεμινάρια σε συλλόγους εντός και εκτός Αττικής και σε εκθέσεις.
Από το 2010 σχεδιάζει μπλουζάκια με θέμα το υποβρύχιο κυνήγι και κάποια από αυτά, για την οικονομική ενίσχυση της εθνικής ομάδας. 
Από το 2010 έχει δώσει συνεντεύξεις σε διαδικτυακά κανάλια και περιοδικά σε Ιταλία-Ισπανία-Κροατία και Ρωσία.
2013 - Πτυχίο 3ου επιπέδου ελεύθερης καταδυσης Ε.Ο.Υ.Δ.Α.
Μέλος στην πενταμελή επιτροπή του Π.Σ.Α.Υ.Κ απο το 2010 και εκλέκτορας εθνικής ομάδας από το 2015 εώς το 2018.
Ενεργή συμμετοχή στην επιτροπή ζυγίσματος του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Σύρο το 2016. 
Συγγραφέας του βιβλίου ''Στο εργαστήρι του ψαροκυνηγού'' το οποίο εκδόθηκε το 2017 και μεταφράστηκε στην αγγλική γλώσσα το 2018.
Δημιουργία κατασκευής - πατέντας για το υποβρύχιο κυνήγι (σημαδευτήρι-mark) το 2017.
2018 - πτυχίο 1 και 2 equalization academy (βαθειά ελεύθερη κατάδυση). 
Βραβείο πρώτης θέσης στον διαγωνισμό βίντεο στην έκθεση DEEPEX το 2013 με θέμα το ψαροτούφεκο.
1996 πρωταθλητής Σύρου, 2008 πρωταθλητής Γλαύκου, 2009 πρωταθλητής Γλαύκου, 2015 πρωταθλητής Σύρου, 2016 πρωταθλητής Ελλάδος (ομαδικό).
2010 δευτεραθλητής Σύρου, 2012 δευτεραθλητής Ελλάδος (ομαδικό), 2013 δευτεραθλητής Γλαύκου.
1996-2008-2016 κύπελλο περισσοτέρων αλιευμάτων.
2008-2009-2010-2013-2015 κύπελλο μεγαλύτερου αλιεύματος.
2010 ενεργή συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο της Κροατίας (μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες φέρνουν την 4η θέση).


Οι 10 κανόνες του online shopping για να είσαι ασφαλής

Αγόρασε από εκεί που εμπιστεύεσαι

Οι 10 κανόνες του online shopping για να είσαι ασφαλής

Οι 10 κανόνες του online shopping για να είσαι ασφαλής

1. Αγόρασε από εκεί που εμπιστεύεσαι

Στο φυσικό κατάστημα, μπορείς να δεις τι αγοράζεις, ποιος σε εξυπηρετεί κτλ κτλ. Αλλά στο online shopping τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Αν θέλει κάποιος να κρυφτεί, απλά κρύβεται. Γι’ αυτό μην δίνεις την κάρτα σου και τα προσωπικά σου στοιχεία σε καταστήματα που αμφιβάλεις για το εάν υπάρχουν.

2. Διάβασε τις κριτικές

Εάν πας να αγοράσεις από κάποιο κατάστημα που δεν έχεις αγοράσει ξανά στο παρελθόν, καλό είναι να κάνεις μια μικρή online έρευνα για τις κριτικές, την εξυπηρέτηση των πελατών, τους χρόνους παράδοσης κτλ.

3. Προσοχή στις υπερβολικές προσφορές

Ε μην μου πεις πως θα πας να αγοράσεις καινούργιο κινητό από ένα eshop που λέει ότι έχει το καινούργιο iPhone 200 ευρώ. Κάτι δεν θα πηγαίνει καλά και φωνάζει από μακριά!

4. Απόφυγε κοινόχρηστα WiFi

Μπορεί εύκολα κάποιος να υποκλέψει πληροφορίες για σένα, όπως τον αριθμό της κάρτας, επειδή πολύ απλά είστε συνδεδεμένοι στο ίδιο WiFi. Γι’ αυτό φρόντισε αυτές τις αγορές να τις κάνεις σε κάποιο ασφαλές μέρος.

5. Ο κωδικός έχει σημασία

Αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο email, στο Facebook ή στο app που αποθηκεύεις τα passwords σου, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Γι’ αυτό διατήρησε όλους τους λογαριασμούς ασφαλείς με ισχυρούς κωδικούς που δεν σπάνε εύκολα.

6. Έλεγξε την ασφάλεια της ιστοσελίδας

Ίσως έχεις δει αυτό το μικρό εικονίδιο με την κλειδαριά στην άκρη του πεδίου με το URL. Αυτό το εικονίδιο δείχνει ότι η ιστοσελίδα στην οποία βρίσκεσαι έχει εγκατεστημένη προστασία απορρήτου. Επιπλέον, εάν η διεύθυνση URL ξεκινά με το “https” σημαίνει ότι υπάρχει ασφαλής διαδικτυακή σύνδεση. Εάν δεν υπάρχει κάτι απ’ τα δύο, ή ιδανικά και τα δύο, καλό είναι να μην εμπιστευτείς σ’ αυτά τα sites πληροφορίες για σένα καθώς δεν υπάρχει προστασία προσωπικών δεδομένων.

7. Πρόσεχε τα email scams

Μην ανοίγεις emails και μην αγοράζεις από brands που σου στέλνουν περίεργα emails με υποτιθέμενες σούπερ προσφορές, κι αυτά τα emails έχουν πάει στον φάκελο των spams.

8. Χρησιμοποίησε virtual credit card

Έχεις την ασφάλεια ότι δεν δίνεις τα στοιχεία της χρεωστικής κάρτας που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, αλλά παράλληλα αυτή η κάρτα τραβάει χρήματα απ’ το υπόλοιπο του λογαριασμού σου.

9. Αποθήκευσε τα σημαντικά

Μην πατήσεις delete στα στοιχεία για την παραλαβή, τον αριθμό επιβεβαίωσης παραγγελίας και τον αριθμό ταχυδρομικής παρακολούθησης της αποστολής σου. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία, αυτές οι πληροφορίες θα σε βοηθήσουν να το λύσεις πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. 

10. Κάνε καταγγελία εάν χρειαστεί

Μπορείς να καταγγείλεις φαινόμενα παράνομων και παραπλανητικών συμπεριφορών στην τηλεφωνική γραμμή Καταναλωτή 1520 της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή, η οποία λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες από 09:00 έως 15:00.

Επίσης, οι καταγγελίες υποβάλλονται και μέσω της φόρμας καταγγελιών του ιστοτόπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση 1520@efpolis.gr.

Το κείμενο έγραψε η Αφροδίτη Πρέβεζα

ΚατηγορίαΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΟ INTERNET
Print
Κατηγορίες: Καταστήματα / E-shop
Rate this article:
Καμία Αξιολόγιση
Back To Top